Hacky 940 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao što znate, u planu je vožnja podrške za studentske proteste u Kragujevcu 15.02.2025. Imali smo tu čast da nas studenti zamole za pomoć, konkretno za ovo: Just now, maza1 said: 1. Kamionski transport BG-KG za zaštitnu ogradu. Ukoliko neko ima kamionče, neka se javi, da im to organizujemo. Prebaciće se 13.Februara Da li ima neko voljan da uskoči i pomogne (za pare, za klopu, za piće, za sve zajedno, za ništa od navedenog, kako god). Ako je neko voljan molim da se javi, može ovde, može u temi na linku ispod, može meni u PP ili na tel 063380084. Link ka temi: Hvala unapred! Promenio pre 12 sati član Hacky 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1637 Napisano pre 12 sati Drug član, 615 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 35komada ovih ograda. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledicu u grupu na viberu autoskola, pa da neko uskoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3182 Napisano pre 4 sati Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora i betone da vozi tako da i to treba videti, to je tesko bas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih molio samo ako se javi neka autoskola da mi javite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...