Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć kolegi Bori povređenom pri padu tokom podrške studentima u Novom Sadu 01. Februara 2025.

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Ja cu da mu nakupujem sve sto mu treba za kucu i da mu odnesem (kuci).Ne dam mu pare, da ih ne popije...🤣

• Sviđa mi se 5
  • Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91
Jel se javljao Bora, kako je?
Bora je dobro, oporavlja se, i gori od želje da i pored povreda krene što pre da koliko može radi u garaži, danas je slao poruke da bi voleo da je i on ispred poljoprivrednog, i na Gazeli sa nama.

Ako se ništa ne ispreči dogovor je u sredu nas dvoje ("Pepa prase" sa viber grupe "Bajkeri uz Studente - BG", i ja kao neko ko ga zna od ranije) ga i obiđemo kod kuće.

Ideja je i da se dogovori u organizaciji "Pepe" kratak intervju sa Borom na nekoj od zainteresovanih TV kao odgovor na predsednikovu verziju ovog događaja.

Elem dužan sam kao pokretač teme da kažem da se do sada skupilo oko cirka 300.000 dinara,
i ljudi ja lično nisam očekivao ni verovao da će doći do tog nivoa,
SVAKA ČAST SVIMA!!!

Bora je još na cca 100.000 bio ganut i "kukao" da pustimo priču da se prestane sa uplatama, da je to previše,
ali je onda kad smo ga ubeđivali da ne prekida "zamajac",
dao ideju da će sve što pretekne preneti na neku od donacija za potrebe studenata na protestu ili slično.

Nažalost ima i pozamašan račun iz bolnice jer nema važeće zdravstveno osiguranje, ali sve ovo je verovatno već prevazišlo troškove koje će imati.

Tako da što se tiče daljih uplata,
po svojoj volji, doduše i do sada je bilo samo dobra volja dobrih ljudi koji veruju u ovo,
možemo da kažemo da je primaran cilj ostvaren i prevaziđen

BRAVO!

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 26

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao:

Hvala ti na izvestaju :)

Nadam se da ce se i motor uspeti popraviti za sezonu koja sledi.

Eee, rodjace...nemas ti predstavu sta je sve taj motor preziveo...prezivece i ovo ...🤣

• Integrisan, 8518 postova

Pustite povređenog (i nadam se donekle već oporavljenog!) kolegu da priča. Sigurno će biti iz srca!

Studenti se sa VEOMA dobrim razlogom čuvaju medijske gladi u svojim redovima, pa nije loše od njih učiti, smiriti "laktaše". 

Mojih 2din... 

• Podržavam 1

• Pana, 547 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
Pre 11 sati, BoxX je napisao:

Nažalost ima i pozamašan račun iz bolnice jer nema važeće zdravstveno osiguranje, ali sve ovo je verovatno već prevazišlo troškove koje će imati.

Зашто ?  Како  ?  Невероватно у данашње време када се то решава једним одласком у "социјално"     Постоји ли неки проблем ( који ја не видим - неки порески дуг од предходног статуса из 2017те ...  )  ?  

У РФЗО по његовом ЈМБГ не видим да је у скорије време уопште био пријављен на здравствено ... 

Ако има ко, да му је близу или има податке ,  да се чујемо па ако може шта да се помогне око тога -  позив , смс     Пана   063 362 033 

• Sviđa mi se 5

• Zainteresovan, 434 postova
  • Motocikl: CBR 900RR
Pre 2 sati, Jašim je napisao:

Зашто ?  Како  ?  Невероватно у данашње време када се то решава једним одласком у "социјално"     Постоји ли неки проблем ( који ја не видим - неки порески дуг од предходног статуса из 2017те ...  )  ?  

У РФЗО по његовом ЈМБГ не видим да је у скорије време уопште био пријављен на здравствено ... 

Ако има ко, да му је близу или има податке ,  да се чујемо па ако може шта да се помогне око тога -  позив , смс     Пана   063 362 033 

Tačno tako, to se rešava bukvalno jednim klikom osim ako nije neka priča sa dugovanjem/blokadom. Pre par meseci brat od ujaka imao saobraćajku, imao povrede i završio par dana u bolnici. Osiguranje nije imao jer ga je (sada već bivši) poslodavac nešto odjavljivao i muljao. Pozvao sam nadležnu filijalu (inače znam ljude, sarađujemo poslovno pošto radim u zdravstvu), samo su kliknuli i aktivirali mu osiguranje, istog trenutka je u sistemu bilo vidljivo. 

Opet, najbitnije je da se Bora oporavlja i da se vraća u kolosek, sve ostalo su sporedne stvari. I jako me je obradovalo što je akcija uspela i što smo još jednom pokazali da smo "ljudi", a to danas ipak nije mala stvar.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91

Čuli ste se već kolega,
elem za druge da su u toku,
juče je bio u Pio i RFZO i biće rešeno

Hvala što ste se uključili koji bolje poznajete problematiku oko zdravstvenog

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 6

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja