Gordak985 2587 Napisano pre 21 sati Drug član, 1267 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva s ovima, pre svega me zanima remont amortizera. Servis za sve vrste motora - Moto Doktor WWW.SERVISMOTORA.RS Servis za Motore.Servisiramo sve vrse motora.Zakazivanje servisa (servis za motore i servis za skutere) ili popravke motora nikad nije bilo lakše.Vulkanizer https://www.instagram.com/moto_doktor_servis?igsh=MXVodXhycDk5dzZ2bg== Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2226 Napisano pre 21 sati Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja dva seta guma sam menjao kod njega. Profesionalan je i uvek ima dosta motora u radnji, odaje dobar utisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9850 Napisano pre 21 sati Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se dečko i reklamirao ovde s početka.. Drugar je jedan išao kod njega za druge stvari i zadovoljan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2827 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 1205 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao gume na skuteru prošle godine.Kupio sam gume kod njega imao je ok cenu za gume i montažu. Prvi gaf je bio što je prednju gumu dobio u manjoj dimenziji i to je uvideo kad nije mogao da je montira.Ok desava se komp co. mu poslao pogresnu. Vratim se za BG.Drugi put odem tamo u Banovce, kada mu je stigla odgovarajuca guma posle par dana. Drugi gaf je bio kad sam video da je zadnja felna izgrebana nakon montaže .Priznao je čovek iskreno da tu dimenziju (15)ne moze da mi montira bez da izgrebe, mozda manje mozda vise. Prednju sam odneo oko struka jer nisam želeo da mi se i prednja felna izgrebe.Korektno mi je vratio novac za montazu obe gume,ja sam uzeo pola obzirom da je zadnju montirao. Momak deluje korektno čini se da nije alav i da ima dosta alata i iskustva.Ima strug i radi dosta prepravke paknova i zvona na cvt na aprilijama resava te neke specificne probleme. Malo su aljkavi ili sam ja picajzla ,ali sve u svemu mislim da vredi otići kod njih ,ali kao i sa svakim majstorom kako mu ubodeš period (gužva raspoloženje).. Promenio pre 21 sati član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2298 Napisano pre 19 sati Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde tema o njemu, nekad je bila, ne znam da li je aktuelno i dalje, pisao o sebi, kačio neke radove itd... Nestao odavde, šteta.Napadoše ga što se zove Moto doktor... A burazer je u stvari medicinske struke a radi motore pa odatle kao medicina - motori, moto dr. Al ajde, kako god... Mene me u stvari zanimalo šta je uradio sa projektom Caddy, mislim da nije završio temu nikad.Nisam nešto pomogao al eto...kad nema pametne, dobra je i glupa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3161 Napisano pre 11 sati Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je bio klip oko mapiranja pa sam im pustio poruku, lepo mi odgovorio sta i kako ide, do negde sam u toj materiji pa mi i jasno sta se tu pegla, rekoh da cu se javim na prolece kad mi motor izadje iz garancije, reko bi ovako da su ok ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...