serWolf 37 Napisano pre 2 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vi sreća dobri moji! Evo samo da se pohvalim da poslije 3 godine sanjanja, konacno uzeh sebi motor. Sad kreće, navikavanje, ispitivanje, prilagodjavanje, a vjerovatno i neko razočarenje. U svakom slučaju, koliko sam ja njega želio i sanjao, ništa mi ge ne može ogaditi. Zdravo mi bili. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2195 Napisano pre 2 sati Mr., 571 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Lele, vratio se odmetnik. Pa dobro nam dosao nazad junace. Cestitke na dosanjanom snu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serWolf 37 Napisano pre 2 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Göppingen (DE) - Šabac Motocikl: Triumph Tiger 900 GT Pro (2023) Prijavi odgovor kao problematičan Kume, dosta je bilo... Nepravda se više trpjet' nije mogla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom i u zdravlju da se družite Sjajna mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...