gixxer 388 Napisano Januar 31 (promenjeno) Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Trazim kopcu gumirane trake unutar Givi Top case ,desna strana ,tj muski deo .Nemam mogucnosti da postavim sliku jer sam ispunio kvotu ,pogresno sam stavio u Prodajem ,molim admina da prebaci u Kupujem Promenio Januar 31 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1831 Napisano Januar 31 (promenjeno) Drug član, 912 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Dekatlonu, imas tih kopci za ranceve koliko hoces, muski + zenski deo, velikih, malih, neka ce ti odgovarati. Edit: Evo ti. Ova je za traku sirine 15 mm . Imaju i druge. https://www.decathlon.rs/p/350360-229951-zamenska-dupla-kopca-za-kais-na-rancu-15-mm.html Promenio Januar 31 član Gile 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona klasicna da se stisne pa na patent se zakopca,nego ona kockasta pljosnata, sto se stavi muska u prorez od zenske pa se zaokrene i onda ulegne jedna u drugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1831 Napisano Januar 31 Drug član, 912 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, imam isti kofer, samo mislim da je lakse zameniti obe nego naci tu jednu koja fali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 3 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Motobike u Žarkovu. Ja kupio sebi za kofer. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7758 Napisano Februar 3 Drug član, 3192 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kolko me nervira tolko je zapravo fenomenalna kopča. Nisam ni znao da ima da se kupi posebno. Hvala i od mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Februar 5 (promenjeno) Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog sa 3d printerom resi se ocas posla…na bilo kom sajtu za pretragu 3d modela ces naci (poput yeggi.com), meni kum stampao…ne moze jeftinije resenje i brze Promenio Februar 5 član zlig0r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...