Džim Džarmuš 2821 Napisano Sreda u 19:32 Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ali u ovom trenutku pozitivna. Verujem da su ovih dana mnogi koji nikada nisu seli na motor pozeleli da budu bajkeri Naravno,nego je wikipedija stavila na spisak sa profesijama. Doduše wiki moze svako da edituje ,odavno nije relevantna kao primarni,jedini izvor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taras 5 Napisano Četvrtak u 09:52 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/28/2025 at 10:06 PM, Stefan013 said: Ljudi je l’ ima jos ovakvih snimaka? Ili mozda iz drona neki ? Ovaj lik je ušetao sa psom između motora pa su ga deca udaljila. Pas se istraumirao... Razumem potrebu za dobrim kadrom ali treba imati obzira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 335 Napisano Četvrtak u 10:26 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da smo bar deo iskre ove munje iz oblaka 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2821 Napisano Četvrtak u 10:30 Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi kadrovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 401 Napisano Petak u 07:42 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,Sve radimo zajedno Kratak info iz NS, juce smo pricali sa studentima.Primarno se od nas ocekuje da blokiramo sporedne ulice, postavimo neku malu izlozbu motora i ucestvujemo u osiguranju kolona koje budu dolazile na most Slobode koji ce biti boliran 24 sata.Svakako diskutujemo dalje, a vama zelimo sutra srecan put i ocekujemo vas Slobodno dodjite do 12, bicemo spremni Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1990 Napisano Petak u 07:49 Drug član, 861 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Taras je napisao: Ovaj lik je ušetao sa psom između motora pa su ga deca udaljila. Pas se istraumirao... Razumem potrebu za dobrim kadrom ali treba imati obzira ... Ako se ne varam, on je jedan od novinara N1, tako mi se ucinilo, mada mi je bilo malo mutno pred ocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taras 5 Napisano Petak u 07:59 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Vaske4s said: Ako se ne varam, on je jedan od novinara N1, tako mi se ucinilo, mada mi je bilo malo mutno pred ocima I meni je delovao poznato.. jeste on, obzirom da je poslednji kadar tik ispred mene kada ga je devojka udaljila Promenio Petak u 07:59 član Taras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano juče u 00:45 U prolazu, 39 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je malo off ali moram da pitam kako je kolega sto je povredio kuk ?Послато са 23117RA68G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...