UrosCuoreSportivo 315 Napisano Ponedeljak u 16:54 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle najbolje prvo cekirati da li nekog ima na Steku pa dalje po direktivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8483 Napisano Ponedeljak u 16:54 Drug član, 878 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Povodom ove nezgodne info koju sam nažalost dobio sa još jedne strane, ja sam išibao po Viberu sve za koga sam mislio da može da izdvoji noć, i da bude tamo sa nama. Ja takodje ostajem do svitanja. Nije zgorega pojačati brojnost. Uradite isto! Trebamo toj nejakoj deci! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9652 Napisano Ponedeljak u 17:02 Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Realno je da od toga nema ništa, samo valja toj dileji koja pušta buve pokazati da nam varniče jaja za iste ! 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basrak 11 Napisano Ponedeljak u 17:08 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја отишао да одморим сат-два и враћам се, од јутрос сам тамо Капирам да нису луди да направе инциденте, али треба нас у што већем броју, нисмо баш екипа за шалу кад смо на гомили. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1132 Napisano Ponedeljak u 17:15 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Oce biti neko u 19 na Steku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Ponedeljak u 17:15 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko okupljanje na Stecu oko 20h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swim 3 Napisano Ponedeljak u 17:15 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 990SMT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Xnikolax je napisao: Jel ima neko okupljanje na Stecu oko 20h? ima na pumpi u juznom bulevaru u 19:45 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2812 Napisano Ponedeljak u 17:16 (promenjeno) Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, matke92 je napisao: Ljudi dobio sam informaciju sa mog bivseg gradjevinskog fakulteta da im je policija dojavila da im spremaju navijace koji ce doci da prave probleme nocas, pa me je student sa fakulteta kontaktirao koji je tamo na licu mesta. I sam mi je rekao ne znam da li je istina ili samo zele da nas naplase, da li je dezinformacija ili nije mislim da bi bilo dobro da pojacamo nocasnju ekipu. Svakako imamo dovoljno vremena za reagovanje, zamolio bih ljude sa lica mesta da malo ispitaju situaciju. Haha pa što policajac to priča studentima ,što ne kaže svom šefu i inspektorima za javni red i mir... Odma je treba da ga razduži za značku(figurativno) student i napise mail na PU sa brojem znacke i informacije koje mu je preneo policajac taj i taj.. Naravno tebra ne smejem se tebi nego Monti Pajton situaciji. Vidimo se kasnije da nas prebiju... Promenio Ponedeljak u 17:17 član Džim Džarmuš 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 960 Napisano Ponedeljak u 17:26 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Smena od 18:00 h na radnim zadacima! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9652 Napisano Ponedeljak u 17:36 Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Vandrokaš je napisao: Smena od 18:00 h na radnim zadacima! Jel glođete ono prase, deci iz usta uzimate.. 2 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Ponedeljak u 17:38 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan E jel ima neta tamo? Reče mi ortak da je i net i signal slab da je skoro nemoguce uhvatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Ponedeljak u 17:42 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Swim je napisao: ima na pumpi u juznom bulevaru u 19:45 Mol? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 87 Napisano Ponedeljak u 17:42 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Yettel radio ok, mts i a1 slabo. Bar prepodne do nekih 16. Noćas ako bude manje ljudi biće bolji, a nadam se da će da bude baš loš. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 83 Napisano Ponedeljak u 17:43 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mol?Ne, tamo gde je nekad bila nisova pumpa koje vise nemaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 434 Napisano Ponedeljak u 17:50 (promenjeno) Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolege link sa nesto fotki od danas, nisam hteo baciti fotke u post da ne pretrpam sve. Fotke su sa punkta Juzni bulevar. /unfurl/3d1219212aff19aaca62b38f976d646220250127174532/95f9f1 Unique Download Link | WeTransfer WE.TL The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. Promenio Ponedeljak u 17:51 član milosducati 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha3x3 1 Napisano Ponedeljak u 17:58 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan E jel ima neta tamo? Reče mi ortak da je i net i signal slab da je skoro nemoguce uhvatiti.Racunaj da nema. Od 17:30 neupotrebljivo i na A1 i na Yettelu jer ima mnogo ljudi. Da ne kazem previseSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9652 Napisano Ponedeljak u 18:09 (promenjeno) Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, 21:30 na Stecu, pa čoporativno do cilja ? Promenio Ponedeljak u 18:10 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Ponedeljak u 18:19 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, za taj broj motora, najbolji je prilaz iz Juznog…ima i mesta za motore…sad je ovde haos i guzva sa svih strana…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Ponedeljak u 18:21 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan E jel ima neta tamo? Reče mi ortak da je i net i signal slab da je skoro nemoguce uhvatiti.Moras da izadjes iz zone blokade nekih 100m i onda radi…unitra skoro nista…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taras 3 Napisano Ponedeljak u 18:30 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, milosducati said: Evo kolege link sa nesto fotki od danas, nisam hteo baciti fotke u post da ne pretrpam sve. Fotke su sa punkta Juzni bulevar. /unfurl/3d1219212aff19aaca62b38f976d646220250127174532/95f9f1 Unique Download Link | WeTransfer WE.TL The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. Oduševljen . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9652 Napisano Ponedeljak u 18:31 Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Vaske4s je napisao: Koliko vidim, za taj broj motora, najbolji je prilaz iz Juznog…ima i mesta za motore…sad je ovde haos i guzva sa svih strana… Sent from my iPhone using Tapatalk Jasno.. Samo da vidimo gde je zgodno da se skupimo u Juznom bulevaru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 434 Napisano Ponedeljak u 18:35 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Isto planiram oko 22h na Juzni bulevar. Možda negde kod specijalnog suda, ne znam odakle ko dolazi ili na samom Juznom bulevaru negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5390 Napisano Ponedeljak u 18:35 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako cemo mi s ove strane u juzni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Ponedeljak u 18:44 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Супруга сад дошла каже има доста полиције и полиције у цивилу. Ја ћу сад тамо, али у цивилу тј. без мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorzvanigile 91 Napisano Ponedeljak u 18:52 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sad vratio, peske-trans. Narod je jos uvek pristizao kad sam odlazio. Pozdravio sam se sa par vas, ne znam ko ste tacno, ali drago mi je da smo se upoznali . Meni je ok 21:30 i Steco i Juzni Bulevar, samo da preciziramo za ovu drugu varijantu gde tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...