--Čo-- 37 Napisano Subota u 15:11 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Padinjak Motocikl: Honda hronet cb600f 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Jesam Čo ali nisam japanac, od japana imam auto i motor, hondu hornet 600, mazenu pazenu, poslednje 4 godine nju vozim. Čo je nastao ovako: 1987 rodio se Danilo, pa nakon desetak godina postao Dača, 10ak godina nakon toga postao Čo. Sve se nadam ako u narednih 10 ostane samo Č od mene. Da me jednog dana nece sahraniti kao N.N. Zivim u Padinjaku, nisam lud (zvanicno) a ni robijas, jednostavno tamo sam rodjen i tamo zivim. Volim da vozim, ne da jurim, vozim, uzivam kruziram( znam hornet nije za to ali jbg pogresan izbor motora), kum R vozac kaze da sam smarac i nece da vozimo zajedno. Imam suprugu koja je jos ludja od mene i koja bi se vozila 24h, jedva sam joj objasnio da nemaju lanci za motore i da nisam u mogucnosti da ugradim skije ili gusenice na motor kada je napolju zima. U 99% slucajeva vozim sam, supruga uglavnom spava dok vozim. Nemam grupu, nisam clan kluba, a voleo bih da imam ekipu za voznju. Pozdrav svima 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8360 Napisano Subota u 15:17 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 306 Napisano Subota u 15:32 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 133 Napisano Subota u 15:41 Svrati ponekad, 41 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pa COvece dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10283 Napisano Subota u 15:56 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7492 Napisano Subota u 16:26 Drug član, 3107 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Već mi sviđa Volim ljude koji su ozbiljno neozbiljni, baš kao i ja A imam dva i dva motora, zemlja izlazećeg sunca only Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6579 Napisano Subota u 16:35 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
--Čo-- 37 Napisano Subota u 17:07 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Padinjak Motocikl: Honda hronet cb600f 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam i bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 51 Napisano Subota u 17:47 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 630 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...