DexterBG 28 Napisano Januar 24 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRT 700X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo i ja da se predstavim kao novi član ove zajednice. Moje ime je Budimir Trajković i živim na 16tom spratu .... Šala mala.... Ime mi je Dejan i u najboljim sam godinama i to je bila možda šala... Imam 43god i bavim se knjigovodstvom. Živim od malih nogu na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji motora sa A kategorijom. Vozio sam skuterčiće kao klinac. Prošle godine sam rešio i položio posle 25god razmišljana i čekajući da mi deca malo odrastu. Posedujem QJMOTOR SRT 700X nabildovani kinez u odeći Benelija (a i on je već duže vreme kinez ) . Kupljen prošle godine.....što bi rekli..."ispod čekića". Za sada sam zadovoljan sa njim aaali....videćemo šta vreme donosi. To je to, za sada....da vas ne davim mnogo. Biće prilika za druženje i priču. Još jednom, poooozdrav svima! 13 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10378 Napisano Januar 24 Ne silazi, 2361 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DexterBG 28 Napisano Januar 24 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRT 700X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Blaza je napisao: Pozdrav, i dobrodošao ! Hvala! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 178 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 184 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Januar 24 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro nam dosao u ovu nasu razbibrigu, nadam se da ces steci odgovarajuce drustvo medju ovim zajebantima Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5078 Napisano Januar 24 BJB Maxi Scooter Club, 6038 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 315 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 107 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 17 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 139 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 41 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljubomir Bitević 45 Napisano Januar 25 U prolazu, 0 postova Lokacija: Farkaždin Motocikl: Kawasaki ZZR1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 1. 2025. at 17:47, DexterBG je napisao: Pozdrav svima. Evo i ja da se predstavim kao novi član ove zajednice. Moje ime je Budimir Trajković i živim na 16tom spratu .... Šala mala.... Ime mi je Dejan i u najboljim sam godinama i to je bila možda šala... Imam 43god i bavim se knjigovodstvom. Živim od malih nogu na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji motora sa A kategorijom. Vozio sam skuterčiće kao klinac. Prošle godine sam rešio i položio posle 25god razmišljana i čekajući da mi deca malo odrastu. Posedujem QJMOTOR SRT 700X nabildovani kinez u odeći Benelija (a i on je već duže vreme kinez ) . Kupljen prošle godine.....što bi rekli..."ispod čekića". Za sada sam zadovoljan sa njim aaali....videćemo šta vreme donosi. To je to, za sada....da vas ne davim mnogo. Biće prilika za druženje i priču. Još jednom, poooozdrav svima! Pozdrav dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Januar 26 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...