Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima od Dextera

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: QJMotor SRT 700X

Pozdrav svima.

Evo i ja da se predstavim kao novi član ove zajednice. Moje ime je Budimir Trajković i živim na 16tom spratu 😁 .... Šala mala....

Ime mi je Dejan i u najboljim sam godinama 😁 i to je bila možda šala... Imam 43god i bavim se knjigovodstvom. Živim od malih nogu na Novom Beogradu.

Početnik sam u vožnji motora sa A kategorijom. Vozio sam skuterčiće kao klinac. Prošle godine sam rešio i položio posle 25god 🙂 razmišljana i čekajući da mi deca malo odrastu.

Posedujem QJMOTOR SRT 700X nabildovani kinez u odeći Benelija 😁 (a i on je već duže vreme kinez 🤣) . Kupljen prošle godine.....što bi rekli..."ispod čekića". Za sada sam zadovoljan sa njim aaali....videćemo šta vreme donosi.

To je to, za sada....da vas ne davim mnogo. Biće prilika za druženje i priču.

Još jednom, poooozdrav svima!

• Sviđa mi se 13
  • Hvala 1
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2964 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

E pa dobro nam dosao u ovu nasu razbibrigu, nadam se da ces steci odgovarajuce drustvo medju ovim zajebantima

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR1400
On 24. 1. 2025. at 17:47, DexterBG je napisao:

Pozdrav svima.

Evo i ja da se predstavim kao novi član ove zajednice. Moje ime je Budimir Trajković i živim na 16tom spratu 😁 .... Šala mala....

Ime mi je Dejan i u najboljim sam godinama 😁 i to je bila možda šala... Imam 43god i bavim se knjigovodstvom. Živim od malih nogu na Novom Beogradu.

Početnik sam u vožnji motora sa A kategorijom. Vozio sam skuterčiće kao klinac. Prošle godine sam rešio i položio posle 25god 🙂 razmišljana i čekajući da mi deca malo odrastu.

Posedujem QJMOTOR SRT 700X nabildovani kinez u odeći Benelija 😁 (a i on je već duže vreme kinez 🤣) . Kupljen prošle godine.....što bi rekli..."ispod čekića". Za sada sam zadovoljan sa njim aaali....videćemo šta vreme donosi.

To je to, za sada....da vas ne davim mnogo. Biće prilika za druženje i priču.

Još jednom, poooozdrav svima!

Pozdrav dobro došao!

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja