Jump to content

Moto Zajednica

odmor motora u Srbiji

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

pozdrav svim motociklistima iz Srbije......Živim u Italiji i u avgustu 2025 dolazim na letovanje u Srbiju sa svojim motorom (Honda Africa Tvin 750 1991)....moj motor ima mnogo kilometara ( 380.000 km) i bojim se da ću imati problema u Srbiji.
Zamolio bih vas da li imate brojeve telefona ozbiljnih ljudi koji bi mogli da vrate moj motor u Italiju u slučaju da mi motor stane u Srbiji.
Zamolio bih i broj telefona nekih od vas motociklista na koje mogu da se javim ako moj motor ima problema u Srbiji....izvinite ali ne znam srpski, koristim google translate.  Hvala

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!
56 minutes ago, diabolikserbia said:

pozdrav svim motociklistima iz Srbije......Živim u Italiji i u avgustu 2025 dolazim na letovanje u Srbiju sa svojim motorom (Honda Africa Tvin 750 1991)....moj motor ima mnogo kilometara ( 380.000 km) i bojim se da ću imati problema u Srbiji.
Zamolio bih vas da li imate brojeve telefona ozbiljnih ljudi koji bi mogli da vrate moj motor u Italiju u slučaju da mi motor stane u Srbiji.
Zamolio bih i broj telefona nekih od vas motociklista na koje mogu da se javim ako moj motor ima problema u Srbiji....izvinite ali ne znam srpski, koristim google translate.  Hvala

Pozdrav. Dobrodošao!

Ne brini, sve će se rešiti. Nije Srbija baš tolika rupa kao što se misli na zapadu. 😂

Ako zatreba, verovatno će moći da se popravi. Uračunaj i to u avanturu putovanja motorom i opusti se. ;)

U krajnjem slučaju, postoji rešenje i za vraćanje motora u Italiju. Javiće se ljudi koji imaju iskustva sa tim.

U svakom slučaju, želim ti srećan put i da se lepo provedeš kod nas. 👍

Moj broj je +381648244000 Marko.

Slobodno me pozovi, pa ćemo rešavati ako se desi neki problem 

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 1

• Hronični Motociklopata, 7358 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Pa veći problem bi imao da ti crkne nova Afrika nego ta stara, neuništiva je i skoro svako može da je popravi, nema kompjutera i zilion senzora i ostalih govnarija...

• U prolazu, 5 postova

X Marko

Hvala puno Marko, nadamo se da je sve u redu, ako budem imao problema zvaću te da potražim nekoga ko može da odveze motor do obale u BiH i tamo da utovarim motor na brod i prevezem do Italija...
Naravno, pre nego što ovo uradite molim vas da potražite mehaničara u Srbiji za popravku na licu mesta...
Hteo sam da te pitam da li mogu da pričam sa tobom na engleskom ili italijanskom...???
Hvala puno Marko

X Disko

da Disko u pravu si to sto kazes je istina ali ipak je motor za male stvari moze da stane a onda moj ima 380000km i zato moram da preduzmem neke mere predostrožnosti...hvala Disko

image.png

• Drug član, 2956 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Bosna ima izlaz na more samo ne znam za luku

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900 S

+381 011/3331131

radnim danom od 08-16 h

email: clanstvo@amss.org.rs

ragazzi ,ovo ti je jedna od firmi koja asistira i pomaze kad imas kvar na putu u Srbiji i okolnim zemljama . 

Predlazem da ih kontaktiras , ali nisam siguran da li kao građanin Italije  možeš da napraviš ugovor sa njima.

Pozdrav

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure

Malo mi je nejasno zašto se čovek toliko brine, uplati lepo pomoć na putu i ne razmišlja više. Ako kod nas ima nekoliko pouzdanih kompanija valjda ih u Italiji ima daleko više kojima može da ukaže poverenje ?! 

• Podržavam 1

• U prolazu, 5 postova
Pre 2 sati, waterman je napisao:

+381 011/3331131

radnim danom od 08-16 h

email: clanstvo@amss.org.rs

ragazzi ,ovo ti je jedna od firmi koja asistira i pomaze kad imas kvar na putu u Srbiji i okolnim zemljama . 

Predlazem da ih kontaktiras , ali nisam siguran da li kao građanin Italije  možeš da napraviš ugovor sa njima.

Pozdrav

ok puno hvala Pozdrav  pokušaću da ih kontaktiram

• U prolazu, 5 postova
Pre 3 sati, mickeyZ je napisao:

E iz BiH ces sigurno na brod

da Mickey....neko iz Srbije mora da me vodi na obalu BiH.....ovo mi je poslednja šansa jer želim da pokušam da popravim motor u Srbiji...
Potreban mi je i telefon mehaničara u Srbiji koji ima šleper i koji je voljan da dođe po mene na putu

• Zainteresovan, 433 postova
  • Motocikl: k9

Dodji ti lepo u Srbju i uzivaj u voznji po ovim nasim putevima, a ako ti se motor pokvari, lako ce se naci resenje. Ne mozemo sad da ti damo broj telefona majstora jer ne znamo gde ces da se pokvaris😀

Ima dosta drugara svuda po Srbiji koji ce da ti pomognu. Ko ti bude najblizi taj ce da ti pomogne. Imas ovaj forum kao kontakt i u slucaju kvara zatrazis pomoc ovde i neko ce ti sigurno pomoci. Nemoj da brines unapred

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT
thanks Alekre...
Ma šali se Alekre, dodji i uživaj dobri čoveče..

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja