Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki gs1000e 1979.

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7358 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Pa s obzirom da je mačka u džaku tj Suzuki u kutijama, nije baš džabe, ali približavamo se korektnoj ceni, ovo vredi uzeti, pod uslovom da si ljubitelj dotičnog modela i ozbiljan majstor, jer upitno je da li se isplati ta igranka, ali, ako je za dušu onda pare i nisu bitne.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9604 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Izvinite svi, molim vas ali taj mi motor uvek emocije rasplamsa, klinac, rucno polirao sve, do ogledala! Polir pastu je bilo muka naci kamoli deo, trljao pastama za zube i sodom bikarbonom... Nosac kofera sam od sparinga pravio a ove crne plastike bocno na njemu, kod repa su od crnih kantica za ulje. 

Nije bilo "klik" i ono stigne..

• Podržavam 2

• Drug član, 1216 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan
Pre sat vremena, N.F.S. je napisao:

Izvinite svi, molim vas ali taj mi motor uvek emocije rasplamsa, klinac, rucno polirao sve, do ogledala! Polir pastu je bilo muka naci kamoli deo, trljao pastama za zube i sodom bikarbonom... Nosac kofera sam od sparinga pravio a ove crne plastike bocno na njemu, kod repa su od crnih kantica za ulje. 

Nije bilo "klik" i ono stigne..

Evo prilika da Versysa ostaviš sa strane, a ovog starca vratis u mladost. Verovatno niko to ne bi mogao bolje od tebe da uradi.  Vec si ga imao, gomila emocija postoji, svaki delić si vec držao u rukama..

Za mene je ovo samo gomila gvoždja, jbg.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1182 postova
  • Motocikl: Uly

Neeee, to bi baš bila utopija za Nešu, kad već podižemo oglas da i 'mali Perica' da svoje mišljenje   ::)   Gazda, oprosti. 

Ovo da se dovede u stanje koje bi zadovoljilo Nešu, morale bi da se ulože iracionalne pare. Da - ljubav nema cenu, ali racio mora da se posluša tu i tamo. Verujem da je i kolega Bokce zbog toga odustao i ponudio da projekat prepusti dalje. Nije nemoguće, samo je pitanje ko, kako i koliko. 

A i zašto opet imati i voziti nešto što si posedovao? Msm, to je moja filozofija i ne ubeđujem nikog, ali - posedovao, uživao, imaš vrhunske uspomene i red je da ostane na tome. Na wish listi je udaren ✔️ i idemo dalje. Toliko toga postoji da ne znam šta bi pre sledeće, a znam da nema šanse da posedujem sve što želim. Čak i da postoji za mene jedan neki najbolji motor svih vremena, ne bi mogao da ga posedujem ponovo. Pronalazim vrhunsko zadovoljstvo i u onim manje dobrim, nesavršenim primercima   :rolleyes:

Promenio član PremieRacing
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja