LiMa 161 Napisano Decembar 24, 2024 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nove komunikacije, kupljene ove sezone ali nikad koriscene. Cena za obe 100€. 0669080737 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 231 Napisano Četvrtak u 10:03 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan One bese imaju po jedan zvucnjak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 830 Napisano Četvrtak u 11:33 Zainteresovan, 380 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su odlične komunikacije koje lično koristim evo treću godinu i imaju standradna sva zvučnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5735 Napisano Četvrtak u 15:22 Drug član, 2535 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Vitez Koja said: One bese imaju po jedan zvucnjak? Po 2. Ako se dobro sećam. Ja sam ih posedovao, super su na nekim normalnim brzinama i kad imaš dobru zaštitu od vetra. Recimo do 100kmh. Preko toga se ne čuje ništa. Ja sam moje pre 6god uzeo na aliju ako se dobro sećam za 35e par Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 231 Napisano Petak u 08:02 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, drmilan_ je napisao: Po 2. Ako se dobro sećam. Ja sam ih posedovao, super su na nekim normalnim brzinama i kad imaš dobru zaštitu od vetra. Recimo do 100kmh. Preko toga se ne čuje ništa. Ja sam moje pre 6god uzeo na aliju ako se dobro sećam za 35e par E to me zanimalo kako radi, na brzini od 100 do 150km/h? Dal se cuje nesto ili nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5735 Napisano Petak u 12:14 Drug član, 2535 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Vitez Koja said: E to me zanimalo kako radi, na brzini od 100 do 150km/h? Dal se cuje nesto ili nista Slabo baš. Još ko ima naked, kontam da nista ne čuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5255 Napisano Petak u 12:45 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan ovom komunikacijom. Može biti bolja na većim brzinama, ali tad pustim nešto malo žešće, a sentiše ostavim za kad ne može da se juri. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Petak u 15:09 (promenjeno) Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se čuje top i na 160, normalno sa suprugom razgovaram. Promenio Petak u 15:10 član *zeka* 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6047 Napisano Petak u 15:19 Drug član, 1723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, drmilan_ je napisao: Po 2. Ako se dobro sećam. Ja sam ih posedovao, super su na nekim normalnim brzinama i kad imaš dobru zaštitu od vetra. Recimo do 100kmh. Preko toga se ne čuje ništa. Ja sam moje pre 6god uzeo na aliju ako se dobro sećam za 35e par Kakav vrhunski nacin da nekome ubijes cenu ! Ahhahah 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Nedelja u 10:04 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Posalji link gde ih ima za 35eur 2 kom i odmah spustam cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2811 Napisano Nedelja u 11:11 ODUSTO OD DIJETE, 2725 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao je da je to cena od pre 6 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 516 Napisano Nedelja u 13:58 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4716 Napisano Nedelja u 15:28 Drug član, 1128 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je da ima za 66 eura, ali ove za 100 eura ne morate da čekate dva meseca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 516 Napisano Nedelja u 15:29 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno to se podrazumeva... mada je ubrao Aliexpress sada, stigne uglavnom za 15-25 dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...