bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi ću vam slati kako što budem odradjivao na mom V Clic skuteru kojeg sam potpuno "rasturio". Zamijenio sam već klip i cilindar. Nisam modifikovao već isti, jer nema potrebe, nek odradi koliko i ovaj ja sam zadovoljan. S obzirom da mi je ovo vatreno krstenje ocekujem vasu pomoc ako negdje bude zapelo . Ruku na srce mozda nije trebalo ni mijenjati klip i cilindar jer du bas u solidnom stanju iako je skuter presao više od 10000km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Radilica i lezajevi su ok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Namotaje takodje mijenjam jer sumnjam da su loši... stigli su novi i već nedoumice... Iz novih ima nekoliko izlaza, a iz starih svega tri!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6711 Napisano Decembar 13 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ti zaista stigli oni pravi, problem bi mogao da bude...tačnije previd, da ne računaš na dva kabla koja idu na "pick-up"....ono četvrtasto što se šrafi van magneta. Vidim da su ovi stari sečeni (ne znam zašto), pa te možda to zbunjuje. Znači kablovi sa ploče (3) i od pikapa (2) idu kroz isti bužir i gumicu, da bi se kasnije kačili gde treba....a pošto je ovde to već odvojeno, možda je to ono što te buni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 13 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta je 10.000km... Ništa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pronto je napisao: Ako su ti zaista stigli oni pravi, problem bi mogao da bude...tačnije previd, da ne računaš na dva kabla koja idu na "pick-up"....ono četvrtasto što se šrafi van magneta. Vidim da su ovi stari sečeni (ne znam zašto), pa te možda to zbunjuje. Znači kablovi sa ploče (3) i od pikapa (2) idu kroz isti bužir i gumicu, da bi se kasnije kačili gde treba....a pošto je ovde to već odvojeno, možda je to ono što te buni. Otkinuo sam ih jer me mrzjelo da cekam onaj alat a da mi onaj svezanj kablova stoji... Hvala na sugestiji, vidjecu kako i sto izgleda kad skinem namotaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Šta je 10.000km... Ništa... U zadnje vrijeme me nesto zeza, a oduvijek sam zelio da ga ja licno sredim, pa se nadam da cu uspjeti, dje zapne, nadam se vasoj pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 172 Napisano Subota u 19:34 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan 10000 km nije mnogo čak ni za kineze , ali ako si baš rešio... Ako nisi nikad ovo radio ili bar gledao , trebaće ti neki savet . Ipak je ovo 4 takta pa ima i lanac bregaste i štelovanje ventila i štošta još. Dobro je da ovde na forumu ima i majstora pa ćeš dobiti pravi savet ako ti bude potreban. Pratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Nedelja u 22:36 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam ja na forumima cesto, a i gledao na yt razne snimke. Uvijek me to zanimalo. Onaj spaner sam vratio kako je bio, bregastu namjestio po onim tačkama i onoj oznaki na magnetu, tu ne bi trebalo da bude problema. Danas stigao aparat za kompresiju , zadovoljan sam kompresijom, citao sam da je od 8 do 10 sasvim ok...meni izbaca 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano juče u 15:24 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Stigao alat za skidanje magneta. Skinuti namotaji... I pored pick-upa ima viška kablova. Šta mi je činjeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6711 Napisano juče u 15:43 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' provaljuješ da stara ploča ima 8, a ova nova 6 namotaja? Nisu iste. Ova stara je takozvana DC (takav je i CDI)...a tebi je stigla AC. Obe se koriste na istom agregatu, ali da te ne bi bunile žice gledaj da ti zamene ploču za istu kakva je već bila kod tebe. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Provalio sam to , ali ne mogu ovo zamijeniti jer sam ga preko neta narucio i to je sto je. E sad ne znam da li bih nesto mogao da zeznem u instalaciji ako stavim novi? Da li treba da mijenjam jos nesto sem cdia ako nove stavim? Mogu li na novom neku od zica da uklonim? Meni je npr relej za anlaser u vidu releja plasticnog sa dzekom a ne kao na ostalim... Tako da ne znam sta da radim, a nove ne mogu cekati Promenio pre 3 sati član bajkerpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...