bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi ću vam slati kako što budem odradjivao na mom V Clic skuteru kojeg sam potpuno "rasturio". Zamijenio sam već klip i cilindar. Nisam modifikovao već isti, jer nema potrebe, nek odradi koliko i ovaj ja sam zadovoljan. S obzirom da mi je ovo vatreno krstenje ocekujem vasu pomoc ako negdje bude zapelo . Ruku na srce mozda nije trebalo ni mijenjati klip i cilindar jer du bas u solidnom stanju iako je skuter presao više od 10000km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Radilica i lezajevi su ok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 13 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Namotaje takodje mijenjam jer sumnjam da su loši... stigli su novi i već nedoumice... Iz novih ima nekoliko izlaza, a iz starih svega tri!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6705 Napisano Decembar 13 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ti zaista stigli oni pravi, problem bi mogao da bude...tačnije previd, da ne računaš na dva kabla koja idu na "pick-up"....ono četvrtasto što se šrafi van magneta. Vidim da su ovi stari sečeni (ne znam zašto), pa te možda to zbunjuje. Znači kablovi sa ploče (3) i od pikapa (2) idu kroz isti bužir i gumicu, da bi se kasnije kačili gde treba....a pošto je ovde to već odvojeno, možda je to ono što te buni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7260 Napisano Decembar 13 Drug član, 3023 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta je 10.000km... Ništa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Petak u 18:40 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pronto je napisao: Ako su ti zaista stigli oni pravi, problem bi mogao da bude...tačnije previd, da ne računaš na dva kabla koja idu na "pick-up"....ono četvrtasto što se šrafi van magneta. Vidim da su ovi stari sečeni (ne znam zašto), pa te možda to zbunjuje. Znači kablovi sa ploče (3) i od pikapa (2) idu kroz isti bužir i gumicu, da bi se kasnije kačili gde treba....a pošto je ovde to već odvojeno, možda je to ono što te buni. Otkinuo sam ih jer me mrzjelo da cekam onaj alat a da mi onaj svezanj kablova stoji... Hvala na sugestiji, vidjecu kako i sto izgleda kad skinem namotaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Petak u 18:41 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Šta je 10.000km... Ništa... U zadnje vrijeme me nesto zeza, a oduvijek sam zelio da ga ja licno sredim, pa se nadam da cu uspjeti, dje zapne, nadam se vasoj pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 172 Napisano Subota u 19:34 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan 10000 km nije mnogo čak ni za kineze , ali ako si baš rešio... Ako nisi nikad ovo radio ili bar gledao , trebaće ti neki savet . Ipak je ovo 4 takta pa ima i lanac bregaste i štelovanje ventila i štošta još. Dobro je da ovde na forumu ima i majstora pa ćeš dobiti pravi savet ako ti bude potreban. Pratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Nedelja u 22:36 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam ja na forumima cesto, a i gledao na yt razne snimke. Uvijek me to zanimalo. Onaj spaner sam vratio kako je bio, bregastu namjestio po onim tačkama i onoj oznaki na magnetu, tu ne bi trebalo da bude problema. Danas stigao aparat za kompresiju , zadovoljan sam kompresijom, citao sam da je od 8 do 10 sasvim ok...meni izbaca 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano juče u 15:24 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Stigao alat za skidanje magneta. Skinuti namotaji... I pored pick-upa ima viška kablova. Šta mi je činjeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6705 Napisano juče u 15:43 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' provaljuješ da stara ploča ima 8, a ova nova 6 namotaja? Nisu iste. Ova stara je takozvana DC (takav je i CDI)...a tebi je stigla AC. Obe se koriste na istom agregatu, ali da te ne bi bunile žice gledaj da ti zamene ploču za istu kakva je već bila kod tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...