konsultant 10 Napisano Četvrtak u 21:32 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Zvonko iz Beograda. "Motordžija" sam postao nekako silom prilika nakon što mi je dozlogrdio odlazak na posao kolima, trotinetom, biciklom i prevozom. Eto, sve sam to probao i na kraju kupio električni moped. Vozio isti 2 godine, onda rešio da se pojačam, sporo mi je i nebezbedno bilo da vozim maks. 45 km/h. Položio za A i sada sam ponosni vlasnik NC750X (DCT). Super zajednica, lepo što ovako nešto postoji. Promenio juče u 09:36 član konsultant 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8155 Napisano Četvrtak u 22:11 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9785 Napisano juče u 05:44 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1594 Napisano juče u 08:00 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 177 Napisano juče u 13:41 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, dobar izbor motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 96 Napisano juče u 14:33 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8030 Napisano juče u 18:27 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 100 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borisake19 8 Napisano pre 23 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F900R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da budem iskren, nisam siguran dal ovo neko cita i da li forumi i dalje opstaju, ali da se predstavim: Ja sam Nikola, relativno sam nov u moto svetu. Nakon voznje skutera Liberty 125, pribavio sam BMW F900R, pretezno za gradske potrebe, a od sledece godine i na neka malo dalja putovanja. Ko sto pomenuh, nov sam u svemu ovome, polako se upoznajem sa svim sto moto svet donosi, svidja mi se jako za sada, ali kolko vidim potrebno je dosta istrazivanja, ucenja, a jedno od osnovinih je i bezbednost, pa otud i ja ovde nabasah, kako bih se povezao sa ljudima koji znaju vise i koji mogu dati bojlje uvide u sve sto sledi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 114 Napisano pre 1 sat U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čita sasvim dovoljno ljudi Samo trebalo da je da otvoriš novu temu, a ne da pišeš u tuđu. Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...