Djokic 957 Napisano Decembar 7 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Aj da postavim oglas ovde pa neka cami... Tdm 850 1992, vodi se na ortaka, prenos nije problem i obavezan je. Cena nek bude 1400e za forum i za pocetak, ima ga na PA po vecoj ceni.Nije mi hitno, pa nek cami tako. Moze poneka zamena za auto/skuter/motor samo u vasem vlasnistvu do nekih 2000e, prednost nesto sto terba da se sreduje/farba.Za kes popust. Motor ima problem sa menjacem odnosno sa trecom brzinom, meni ga je uvalio lik kog znam iz kraja, nismo bas ortaci ali znamo se. Kad sam probao motor bese mart cini mi se, neko vreme sugavo kao sad, i kaze polako lose su gume.Provozao par kilometara, poterao ga do 100 i nije ispadao iz trece.Odvezo ga kuci posto zivimo na 4-5km, i posle nedelju dana kad je granulo sunce izaso da se provozam a ono stojko. Odma sam mu javio al kaze "pa probao si ga".Posle rece sredicemo na zimu, tu sam racunao da nece ful da me odere medjutim trazi mi 450e. Video sam na oglasima menjac za 120e, mada mi on rece da treba da se samo obradi nesto na strug(tip je majstor i preprodavac motora). Ja sam ga preplatio u startu(1800e), kupio prednju gumu novu, ofarbao(bila je jedna strana malo orendana pa je ofarban ceo, imam slike pre farbanja), zamenjeno je odmah kod njega ulje i filter ulja, kupio nov akumulator, tako da je otiso preko 2000e.Jos po nesto je sredjeno sitno. Treba da se kupi ceo set srafcica da se svi zamene jer nisu isti. Sa njim letos preso neka bude 100km al verujem da nije ni pola od toga, primetio sam da moze normalno da se vozi(i u trecu), kad se potera recimo preko 4000-5000rpm onda menjac zeza, inace na laganu voznju sasvim normalno se ponasa. Treba da se sredi i karb jer zadnji put kad sam ga probao nije hteo da upali, u principu motor je od marta meseca do sad paljen nekoliko puta a zadnjih 2-3 meseca nijednom, ovih dana mu skidam aku da bude u toplo. Dajem uz njega sto sam i ja dobio: maglenke(ima izvedena instalacija i prekidac - spremno da se montiraju posle tehnickog), original kraci vizir, povisen zatamnjen(na njemu je) i dva razlicita deflektora. Sediste je odradjeno, ima izvedenu uticnicu za punjac, nosac za mobilni, original kapa nosac i kapa kofer. Eto opsirno i iskreno jer nisam kreten kao pojedini da varam ljude. Slike su lose, uzivo je bas lep motoric al nema sanse sad da ga isterujem da ga slikam opet. Djokic 064 207 91 81 Promenio Decembar 7 član Djokic 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 8 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Super je to što si iskren, ali podsećaš me na jednog mog drugara koji je neverovatno lenj.Mrzi me da ga lepo slikam, mrzi me da sredim menjac, mrzi me ovo mrzi me ono, evo cena pa neka čami...Ja sam iz ovoga više pročitao o tebi kao osobi nego o motoru... Iskren, i lenj. Nije dobra kombinacija...Lep motorčić, uhvati malo iscimaj se i sredi te zajebancije... Te pare ti niko neće izručiti za ovo sve što si napisao. (Ne trolujem nego je 100% tako)Ili... Lepo ga oglasiš kao motor za projekat... U svakom slucaju. Srećna prodaja. Ne mislim nista lose...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Decembar 8 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto te izradio i sto u Srbiji ne postoji pravna zastita od lopovluka i prevara. Ovde na tehnickom se pise kilometraza i onda se pojavis sledece godine sa manjom i nikom nista? Koja je svrha upisivanja kilometraze na tehnickom? Ja kada sam primetio svoj motor na oglasima sa smanjenom, pitam kome da prijavim? Na ovom forumu mi rekli ma ne vredi ti se cimati... Isto tako nema nikakvih posledica ako lazno oglasavas i prodas sjebano vozilo, dok u uredjenim drzavama nije bas tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Decembar 8 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja menjac na prodaju ako se resis da g aradis Kod tdm obrada zupcanika mislim da ne prolazi jer malo mesa ima na kandzama. A i upadaju u rupu a ne kaci se kandza na kandzu kao kod nekih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 8 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec pojeo govno, pojedi ga do kraja, sredi taj menjac i vozi taj motor i uzivaj u njemu, sasvim korektno izgleda. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Decembar 8 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD kolko para menjac? Jednom drugu sam poslao ovaj oglas, zanimljivo mu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Decembar 8 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Markone88 said: @JoeD kolko para menjac? Jednom drugu sam poslao ovaj oglas, zanimljivo mu 100 evra. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Decembar 8 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ubijam volju, ali, polovan menjac 100 evra. Majstor ne znam da li ce da ga radi bez 200 evra jer se bukvalno cela masina rastura da bi se doslo do menjaca mora glava da se skine. Dihtunzi, semerinzi. Karburacija da se sredi... Verovatno jos nesto uz put. Registracija. Ovaj motor ima da prebaci 2000 evra. Mozda ima neke racunice neko sam da ga radi. J Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Decembar 8 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Nenadbg88 said: ... ne seri, nemas ti pojma o meni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1597 Napisano Decembar 8 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto te je zeznuo. Ja bih ga do kraja sredio, vozio jos 3 god da ga bar isteram i prodao. Razmisljam na glas. Inace lepo izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...