Vandrokaš 662 Napisano Petak u 09:02 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan BMW Motorrad -BMW Motorcycle Online shop BMW-EU.COM BMW Motorrad -BMW Motorcycle Online shop Ovo je 100% prevara ali za svaki slučaj, da se neko ne zaleti. Vrhunski odrađena (sem cena) i neverovatno da opstaje još uvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4616 Napisano Petak u 09:09 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bas za taj brend ? Zna li se ? Pitam za druga 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano Petak u 10:05 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Link ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Petak u 10:29 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Radi breПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Petak u 10:48 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sta je konkretno prevara, meni sajt izgleda sasvim regularno i cene su normalne, nije nesto prejeftino da bi se ljudi zaletali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1861 Napisano Petak u 11:10 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, aca-pn je napisao: A sta je konkretno prevara, meni sajt izgleda sasvim regularno i cene su normalne, nije nesto prejeftino da bi se ljudi zaletali ? Ma pusti bre ove mrzitelje BMW-A, samo su ljubomorni što je sve za BMW na popustu 80% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 662 Napisano Petak u 11:17 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Site je odlično urađen, sa neverovatnom količinom podataka i slika (zvaničnih BMW-ovih). Nisam neko ko potpuno vlada ovom materijom, ali kako su uspeli da registruju domen .com sa bmw imenom u njemu? I to samo bmw-eu. Pa i da to može, teoretski, kako je legalno moguće? Kako niko ne reaguje? Pa čak i plaćanje preko Pay Pall gde vratiš uplatu ako nešto nije ok (ne znam u kom roku). A da su cene ok ... Pa idite samo na zvanični BMW site pa ćete videti kako su ovo ok cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 662 Napisano Petak u 11:29 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan BMW Motorrad Clearance | Biker gear BMW.EUROPE-MOTO.COM Find BMW Motorrad products on sale:... Evo zvaničnog ... I tu je u toku veliki popust, pa uporedite cene za istu stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4616 Napisano Petak u 11:52 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, ironhorse said: Ma pusti bre ove mrzitelje BMW-A, samo su ljubomorni što je sve za BMW na popustu 80% Hahaha , ovaj veruje u cene crnog petka... Hahahahajahaha Sad ce deda mraz da ti sleti na krov , mozda ostavi nesto za novu godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4587 Napisano Petak u 11:58 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Vandrokaš je napisao: BMW Motorrad Clearance | Biker gear BMW.EUROPE-MOTO.COM Find BMW Motorrad products on sale:... Evo zvaničnog ... I tu je u toku veliki popust, pa uporedite cene za istu stvar. E, ovaj već deluje ubedljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6287 Napisano Petak u 12:48 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima i za ljubitelje Dainese-a, naravno isto fake sajt i ne kupujte Quality Motorcycle, Bike and Ski Clothing for Men and Women | Dainese DAINESE-SALE.SHOP Quality Motorcycle, Bike and Ski Clothing for Men and Women | Dainese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4853 Napisano Petak u 12:53 (promenjeno) Drug član, 3673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svašta ima. Ja sam čuo i za fake taxi Promenio Petak u 12:53 član boza_kg 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Petak u 13:00 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vole ljudi znacku od BMW-a.... Pored FC-moto gde imas sta zelis ljudi kupuju sa fejk sajtova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 662 Napisano Petak u 13:07 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za brand ... da li je BMW ili koji god drugi. FC moto je velika i sigurna radnja. Ali niti je najpovoljnija po cenama niti po poštarini. Prema tome, treba šarati po svim (pravim) radnjama, svuda po Evropi, loviti popuste i uzimati gde je najpovoljnije. Ja sam svoju opremu nakupio od Belgije, Španije, Italije ... do Kaća. A BMW inače upravo ima popuste na kacige do 40%. Redovna radnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Petak u 14:41 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Vandrokaš said: Site je odlično urađen, sa neverovatnom količinom podataka i slika (zvaničnih BMW-ovih). Nisam neko ko potpuno vlada ovom materijom, ali kako su uspeli da registruju domen .com sa bmw imenom u njemu? I to samo bmw-eu. Pa i da to može, teoretski, kako je legalno moguće? Kako niko ne reaguje? Pa čak i plaćanje preko Pay Pall gde vratiš uplatu ako nešto nije ok (ne znam u kom roku). A da su cene ok ... Pa idite samo na zvanični BMW site pa ćete videti kako su ovo ok cene. Meni izbaci ovakav sajt, kad se klikne za muskarce gomila nekih dukseva, nigde ni traga bmw opremi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1861 Napisano Petak u 14:57 (promenjeno) Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Hahaha , ovaj veruje u cene crnog petka... Hahahahajahaha Sad ce deda mraz da ti sleti na krov , mozda ostavi nesto za novu godinu Ovaj ne kapira vrlo očiglednu ironiju... I još veruje u deda mraza bahahahah Promenio Petak u 14:58 član ironhorse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 662 Napisano Petak u 17:24 (promenjeno) Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma i dalje ide na bmw-eu.com Promenio Petak u 17:25 član Vandrokaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2626 Napisano Petak u 17:52 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vandrokaš je napisao: …ali kako su uspeli da registruju domen .com sa bmw imenom u njemu? I to samo bmw-eu. Pa i da to može, teoretski, kako je legalno moguće? Kako niko ne reaguje? A što ne bi uspeli? Hoćeš da kažeš da BMW može samo i jedino da bude akronim za Bayerische Motoren Werke i ni za šta drugo, i da niko drugi nema pravo da koristi isti akronim za bilo šta drugi? To je malo suludo… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2405 Napisano Petak u 18:46 Andragog, 4977 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, aca-pn je napisao: Meni izbaci ovakav sajt, kad se klikne za muskarce gomila nekih dukseva, nigde ni traga bmw opremi... Ova crvena je super 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano Petak u 19:53 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, otvara ga u struku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 662 Napisano Petak u 20:44 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vasa.93 je napisao: A što ne bi uspeli? Hoćeš da kažeš da BMW može samo i jedino da bude akronim za Bayerische Motoren Werke i ni za šta drugo, i da niko drugi nema pravo da koristi isti akronim za bilo šta drugi? To je malo suludo… Hvala ... naterao si me da pročitam tematiku Barem oko registracije domena. I to je, kao u ovom konkretnom slučaju, nedozvoljeno i protivno propisima o registraciji domena. Da se ograničim, čitao sam Pravilnike kod nas (PKS i drugo) ali čisto sumnjam da to u internacionalnim okvirima nije još i rigoroznije. Ergo, ne smeš da korisniš imena, pojmove, čak ni slične, koji sadrže imena drugih subjekata koji su sastavni deo njihovog registrovanog žiga. I ... Što je sve i više nego logično. Jer zašto ja ne bih registrovao domen RollsRoyce.com domen i prodavo burek preko njega? Jel'da? A pogotovo kada bi prodavao ono što oglasim (kola recimo) za pola para a isporučivao burek. Ili ništa. To 100% nije zloupotreba tuđeg (registrovanog) branda. Da, niko ne može da koristi ime BMW sem njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2626 Napisano Petak u 21:07 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sam si otvaranjem ove teme pokazao da je upravo suprotno sasvim moguće. Ponekad i sasvim legitimno. Jasno je, ne i u ovom slučaju, to uopšte nije upitno. Znaš onu “nevin dok se ne dokaže suprotno”? E, to da je suprotno bilo bi suludo. Isto tako i ovo. A ovo što si ti čitao i okačio je samo pravni okvir kako se, u slučaju da dođe do sukoba interesa, to rešava. RollsRoyce.com ne možeš da registruješ jer je već registrovan. Ozbiljne kompanije koje žele da zaštite svoj brend obično uz glavni domen registruju još masu sličnih kako bi onemogućili baš ovo, ali nema smisla apriori zabraniti sve što je slično nečemu drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 662 Napisano Petak u 22:43 (promenjeno) Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, zašto se nastavljam i šta mi to treba ... verovatno zato što mi nešto smeta. Šta mi smeta? Nešto što je očigledno neispravno, se izvrće i pronalazi način da se opravda, ili bar ublaži. Verovatno mi je ovo sve kod nas u zemlji okidač ... Ozbiljan si sagovornik, pa ću da uđem samo u raspravu oko povoda. Naravno da je moguće, jer da to nije urađeno (mislim na site) ne bi ni ovo sve pisali. Ja sam se pitao kako i zašto je to moguće? Jer je očigledna namera. I ona ima znak "-". Kao kuća velik. Naravno da je RR.com registrovan. To je bilo hipotetički. Možda RRsale nije. Ili nešto tako slično. Pa da probam? Ali već i kod registracije postoji uslov kad uzimaš ime. Nevin dok se ne dokaže suprotno ... znam. Ali to ne služi za savršen zločin nego za nepravednu optužbu. Barem bi tako trebalo i to je bila namera. Jer inače možeš ubijati i krasti dok te ne uhvate ili ne dokažu. To i dalje NIJE OK! I to je možda i najvažnije ovde. Sem ako nisi advokat, pa braniš svoju stranku pred sudom, traženje legitimnosti i prava za prevaru koja je pronašla neku šupljinu u propisu je POGREŠNO. Sa stanovišta morala, etike, ljudskosti, sa STANOVIŠTA RODITELJA ako ništa drugo. Učimo decu da je malo loše ok. Pa oni rade više loše, pa puno loše, a njihova deca će da prerastu u monstrume. I naša trenutna vlast je iskoristila ovo, pa sklapa ugovore sa stranim firmama, koje, onda, uzimaju naše firme za izvođače radova. Ubacili još jednu ruku samo da bi mogli da obezbede netransparentnost u ugovorima i radovima. Nema podataka i dokumenata, jer to, jel'da, ne daju strani partneri. I to može po zakonu. Pa ... široko nam polje. I onda spomenik ispred stanice u Bgd košta kao Ajfelova kula. I onda rekonstrukcija Ž. stanice u NS košta kao Pentagon. Pa šta? Nije zabranjeno. I onda od prevare na domenu stignemo do mrtvih (naravno nekih drugih) zato što je to moguće, jer nije u zakonu neko predvideo neograničenost ljudske improvizacije u prevarama. Neko je ostao bez dece i najbližih, zato što je neko drugi smatrao da bolje ja sebi pribavim "mali +" a to što ću drugom uskratiti 1.000 puta toliko ... mož' misliti. Ili ovo trenutno popularno "Pa šta???" Jedna ozbiljna organizacija koja postoji vekovima, ima jedan od postulata: "Zakoni nas čine slobodnim". I to je tako! E sad do nas je da li čitamo zakon da vidimo šta tamo piše ili ga čitamo da vidimo šta tamo ne piše ... P.S. Izvini ako sam ičim tebe lično uvredio. Nije mi to bila namera. Ostalima izvinjenje zbog ovog na moto forumu. Počelo je sa moto temom. A otišlo je u ... Ali dosta je bilo ćutanja, popuštanja i sklanjanja, vrag je odneo šalu! Zrno po zrno ... Promenio Petak u 23:05 član Vandrokaš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6287 Napisano Petak u 23:25 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraju se sto su otvorili lazni sajt da varaju ljude i kradu pare a vi se svadjate za domen, zabole njih bas za domen, ionako ce sajt uskoro biti ugasen. Svi ti domeni su registrovani iz kine gde im ne mogu nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 35 Napisano Petak u 23:36 (promenjeno) U prolazu, 87 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Postoje lažni sajtovi za sve i svašta. Meni su stizali mejlovi sa lažnih sajtova koji nude popust za nešto što inače kupujem na pravim, tipa samo još danas za neke smešnu cenu. Pa posle opet još samo danas itd. Promenio Petak u 23:38 član Kkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...