Jump to content

Moto Zajednica

Honda NC 750x 2025

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025
On 3. 4. 2025. at 22:00, Trma je napisao:

Sutra bi trebala biti završena registracija. Uskoro prva vožnja ;)

Screenshot_20250409_191146_Gallery.jpg

Promenio član motoze
  • Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2140 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Voznja je ista 😀

Isti agregat kao i na starom, tako da ne ocekujem nikakvu razliku osim sto su pojacali kocnice. 

Puklo me nesto da menjam moj za ovaj noviji zbog kocnica i sto ima svasta nesto na ekranu za povezivanje. 

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Voge SR3
pre 28 minuta, motoze je napisao:

Sutra bi trebala biti završena registracija. Uskoro prva vožnja ;)

Screenshot_20250409_191146_Gallery.jpg

Svaka ti čast kad si mogao da čekaš ovoliko 😃

• Haha 1

• I N S T R U K T O R, 1217 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Uh, ja se nešto teško navikavam na nove modele u bilo kom segmentu.

Ova 2025 me podseća na onu iz 2017.

Na te ekrane se ne palim, ništa mi ne znače.

Kočnica je bila sasvim dovoljna i ova sa jednim diskom. Nisu Hondini inžinjeri bili glupi 12 godina i držali ovaj jedan disk. Za ovakav motor jedan je bio dovoljan, ali valjda su primetili da narod traži još jedan, a vreme bilo da se nešto menja pa hajde, najlakše staviti tablet ispred vozača i evo vam još jedan disk kad ga toliko tražite i eto novi model.

Meni se na izgled više sviđa ovaj stari, stvar ukusa.

Ranku valjda dosadio, gleda ga već 2 godine, pa ajde da se nešto promeni.

• Haha 1

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
pre 1 minut, jasminko VIR je napisao:

Ranku valjda dosadio, gleda ga već 2 godine, pa ajde da se nešto promeni.

Umesto da gleda ispred sebe 😄 @RankoBg87 podržavam promene, tako da slobodno menjaj 🙂 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025

Cijene orginalne Honda opreme za NC750X 2025

Screenshot_20250409_213403_Word.jpg

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 319 postova
12 hours ago, RankoBg87 said:

Voznja je ista 😀

Isti agregat kao i na starom, tako da ne ocekujem nikakvu razliku osim sto su pojacali kocnice. 

Puklo me nesto da menjam moj za ovaj noviji zbog kocnica i sto ima svasta nesto na ekranu za povezivanje. 

Je l' bi mogao da mi kazes, s obzirom da vozis ovaj model, kako se ponasa u voznji? Posebno me interesuje sama snaga motora? Vidim da nije neka prevelika konjaza, pa me zanima kako vuce kad je natovaren i jos sa putnikom? 

Razmisljam da uzmem ovaj nov model sa duplim diskom, samo me ta sama snaga motora malo odvraca. Jer bih isao na dalja putovanja, a cesto i sa saputnicom iza. Pa me zbog toga zanima taj deo. Da li motor to moze da podnese kako treba? Da ga ne opterecujem kao ragu 😄 .

• Drug član, 2140 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Paaaa sve zavisi sta ocekujes, nekom je i 150ks malo. 

Nc ima ks koliko ima, Nm su mu nisko i uvek ce da povuče, napravljen je da se vozis a ne juris, saputnika nisam vozio, od stvari sto sam nosio za put je samo sto je moglo da stane u kofer i bunker, 

Vozi se lepo, upravljiv je, kocnice ok i ako je taj jedan disk, jos nisam imao situaciju da je bilo koci i boga moli hoce li stati, uvek je stao bez problema. 

I za kraj, sve zavisi ko sta voli, bio sam u fazonu da menjam za nesto drugo i onda se provozam i vidim da nema potrebe da sve on završava. 

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 64 postova

Napokon registrovan.

Uspioo sam odraditi i prvu voznju od 25 km.

Utisci. 

Kao da sam ovaj motor vozio po 100- ti a ne prvi put. Lijep osjecaj, uopšte se ne osjeti njegovih 216 kg. Odziv na gas trenutan, dobro ubzava i koči,  lako se obara, skretanja bez problema na raskrsnicama. Mjenjač ugladjen. Displej pregledan, lako se mjenjaju podaci.

Osjeti se razlika u modovima voznje.

Sjediste za sad dobro, vidjet cu kako ce se pokazati na dužoj turi.

Nisam osjetio nikakve vibracije. Zvuk mi je odlican za fabrički auspuh, nije napadan ali u nekim momentima ima onaj fini rezak duboki zvuk.

Nije bilo potrebe da ga vozim preko 4500 obrtaja .

Zelena boja mi je top. Skladiste umjesto rezervoara je prostrano kaciga stane bez problema. Naduvavanje guma olakšano zbog zakrivljenih ventila, super rjesenje.

Sta mi se ne dopada.

Na prvom mjestu zaštita od vjetra. Za mojih 182 osjetim vjetar na vratu, tako da cu  definitivno uzimati nadogradnju ili neki novi vizir. Do 90 km/na sat mi je ok , prihvatljivo. Dugme sirene, nekako ko sakriveno, teško ga je dohvatiti palcem, mora se prvo pogledom naći sto otežava njegovu primjenu . Pristup rezervoaru.

Prije NC750X ima sam CB 500x iz 2023 godine  i ovih 10 konja razlike je knap za ono sto mi treba za moj stil vožnje , lagano krstarenje i uzivanje u okolini.

Potrosnja je bila ok 4l. 

Definitivno motor za pocetnika i iskusnog vozaca.

Screenshot_20250410_164531_Gallery.jpg

• Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 319 postova
1 hour ago, motoze said:

Napokon registrovan.

Utisci. 

Kao da sam ovaj motor vozio po 100- ti a ne prvi put. Lijep osjecaj, uopšte se ne osjeti njegovih 216 kg. Odziv na gas trenutan, dobro ubzava i koči,  lako se obara, skretanja bez problema na raskrsnicama. Mjenjač ugladjen. Displej pregledan, lako se mjenjaju podaci.

Nisam osjetio nikakve vibracije. Zvuk mi je odlican za fabrički auspuh, nije napadan ali u nekim momentima ima onaj fini rezak duboki zvuk.

Zelena boja mi je top. Skladiste umjesto rezervoara je prostrano kaciga stane bez problema. Naduvavanje guma olakšano zbog zakrivljenih ventila, super rjesenje.

Sta mi se ne dopada.

Na prvom mjestu zaštita od vjetra. Za mojih 182 osjetim vjetar na vratu, tako da cu  definitivno uzimati nadogradnju ili neki novi vizir. Do 90 km/na sat mi je ok , prihvatljivo. Dugme sirene, nekako ko sakriveno, teško ga je dohvatiti palcem, mora se prvo pogledom naći sto otežava njegovu primjenu . Pristup rezervoaru.

Prije NC750X ima sam CB 500x iz 2023 godine  i ovih 10 konja razlike je knap za ono sto mi treba za moj stil vožnje , lagano krstarenje i uzivanje u okolini.

Potrosnja je bila ok 4l. 

Super, hvala ti na utiscima :-). Javljaj i naredne, kada se malo skupe, narocito kada budes vozio i nekog saputnika/cu.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 64 postova
Pre sat vremena, grdoje je napisao:

Super, hvala ti na utiscima :-). Javljaj i naredne, kada se malo skupe, narocito kada budes vozio i nekog saputnika/cu.

Saputnica isključena, kao i saputnik. Samo solo voznja tako da ces za taj dio biti zakinut što se tiče utisaka. ;)

Promenio član motoze
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X
Pre 3 sati, motoze je napisao:

Napokon registrovan.

Utisci. 

Sta mi se ne dopada.

Potrosnja je bila ok 4l. 

Raspitaj se za uhodavanje mashine. Ne treba od toga praviti bauk ali si me zabrinuo kad si na prvoj voznji spomenuo 4.5 rpm.

Auspuh ce totalno promjeniti zvuk nakon ca 5000km.

Ova dodatna oprema i istaknute cijene: Ili opljackaj radnju ili se okreni kvalitetnom aftermarketu inache si bankrot

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 64 postova
pre 45 minuta, Limeni67 je napisao:

Raspitaj se za uhodavanje mashine. Ne treba od toga praviti bauk ali si me zabrinuo kad si na prvoj voznji spomenuo 4.5 rpm.

Auspuh ce totalno promjeniti zvuk nakon ca 5000km.

Ova dodatna oprema i istaknute cijene: Ili opljackaj radnju ili se okreni kvalitetnom aftermarketu inache si bankrot

Sto se tice obrtaja danas ga nisam forsirao, lagna vožnja.  Givi jos nije izbacio ponudu za ovaj model, za ostale se nisam ni raspitivao. Danas sam poslao email Giviju da vidim kad ce biti dostupna

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊
16 minutes ago, motoze said:

Sto se tice obrtaja danas ga nisam forsirao, lagna vožnja.  Givi jos nije izbacio ponudu za ovaj model, za ostale se nisam ni raspitivao. Danas sam poslao email Giviju da vidim kad ce biti dostupna

Ja, iako mi još uvek nije stigao motor, a nisam ga čak ni video uživo 🤣, ali je naručen, već poručio 3p Shad nosače, iz razloga što mi se motori sviđaju najviše sa tim nosačima kada koferi nisu namontirani... 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 64 postova
pre 36 minuta, Trma je napisao:

Ja, iako mi još uvek nije stigao motor, a nisam ga čak ni video uživo 🤣, ali je naručen, već poručio 3p Shad nosače, iz razloga što mi se motori sviđaju najviše sa tim nosačima kada koferi nisu namontirani... 

@Trmaradi Shad crash barove i ostalo,  gledao sam i ja shad kofere i nosace ali kad skontam da imam prostor naprojed i kofer od 52l, torbice za barove 2x8 l,  ispade da mi bočni koferi i ne trebaju

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊

Ma prostora nikad dosta ni u automobilima 🤣

• Podržavam 1

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Xmax
On 5. 12. 2024. at 14:44, motoze je napisao:

Bijela, crna i crvena u ponudi pored zelene.

Odabir na zelenu pao zato sto je prethodni bio u istoj boji, Honda cb 500x iz 2023 godine, presao sa njom 16.000 km. 

Screenshot_20241205_134222_Gallery.jpg

Prelepo, gde si nasao ove cresh barove? Ja sam gledao neke givi iz 2 dela su ali mi se ne svidjaju

• U prolazu, 23 postova
On 4. 12. 2024. at 23:58, motoze je napisao:

Otvaram novu temu za buduće vlasnike Honde NC 750x, model 2025 godina.

Danas sam narucio novu Hondu nc 750x, manuelna . Cijena u BiH je 9150 eura. Rok isporuke mart 2025 godine.

Screenshot_20241204_211701_Chrome.jpg

I ja sam porucio isto. Na Kipru je 9500 nov a 10500 automatik. Mogao sam da uzmem prethodni model za 8500 ali sam se odlucio za ovaj. Moram da naglasim da za ovaj novac se dobija registrovan motor. Da sam hteo automatika imao bih ga u julu, a posto nisam sticice u avgustu :( Ali na srecu imamo vise suncanih dana tako da nije ni to kasno. U svakom slucaju ne mogu da docekam. P.S. istu boju sam porucio.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 64 postova

@Ckalja ja sam cekao 4 mjeseca, porucuio sam ga cim se najavila prodaja. Sad imam problem sa dodatnom opremom, orginalna preskupa zamjenske još nema.

• U prolazu, 23 postova

Evo zvanicnog mejla od prodavca na Kipru.

Crash barovi su 380e i to nema crnih, mislim da bi na ovu zelenu crni bili lepsi. Maglenke su "samo" 700e 😵‍💫 itd. Naravno tu je i ugradnja + pdv na ruke. Tako da sada trazim alternativu dok ne stigne lepotan.

Screenshot_20250412_193740_Gmail.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 64 postova

Dans odradjeno novih 125 km, definitivno novi vizir, sjedište za sad dobro. Jedan dio ceste veoma loš osjeti se vecina neravnina. Potrošnja 3.9 l.

Screenshot_20250413_183926_Gallery.jpg

Promenio član motoze
  • Sviđa mi se 5

• U prolazu, 64 postova
pre 52 minuta, Korto Malteze je napisao:

Uh, Vlašić... mogu da zamislim koliko je dobro voziti tom planinom. One okuke preko Galice... emoji2956.png

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Put preko Galice je extra, imali smo namjeru vratiti se tim putem ali nismo, kiša.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja