Igor KG 10 Napisano Decembar 1 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Igor i živim u Kragujevcu. Imam 47 godina i položenu A kategoriju od 1995. godine. Pored žene i troje dece konačno sam prošle godine došao na red i ja da kupim motor prošle godine a ljubitelj sam vožnje ceo život. Prošle godine sam kupio Suzuki Burgman 400 a pre nekoliko dana sam kupio i Hondu NC 750 x DCT 2022. godište sa pređenih 9900 kilometara. Na motoru mi niste ne hvali ali oću da umrem što sam ga kupio po hladnom vremenu i nisam u mogućnosti da ga probam na nekom putovanju. Elem prati ću i dalje forum pa ću da pitam ako me nešto bude zanimalo. Srdačan pozdrav svim ljubiteljima motocikala. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 1 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano Decembar 1 Ne silazi, 2282 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Decembar 1 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Decembar 1 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 100 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 120 Napisano Decembar 1 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao komšija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1595 Napisano Decembar 2 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 6 Napisano Decembar 2 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz društvo! Miloš iz PG. Nadam se da ćemo se lijepo druziti i pomagati jedni drugima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 99 Napisano Decembar 2 U prolazu, 23 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...