Jump to content

Moto Zajednica

Prvi skuter sa 17 godina

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Prvi skuter sa 17 godina

Pozdrav hteo sam da se posavetujem sa motoristima oko kupovine motora/skutera. Potreban mi je motor za svakodnevnu potrebu. Imam 17 godina i budzet oko 2500 evra. Znam da imam pravo da polazem za kategorije AM I A1. Razmisljam se izmedju 50 i 125 kubika ali sam vise za ove od 125. Video sam 3 opcije(Peda Connect 125, K-Moto Nvh 125 i Trio mustang 125) sva tri skutera su nova i cena im je oko 1700e. Da li mozete da date neke savete i predloge oko ova tri motora ili date neko vase misljenje generalno o 50 i 125 kubika.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 149 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022)

Ja mogu što se kubikaže tiče, ako kupuješ nov od 50cc mislim da više u garanciji ne skidaju blokadu, tako da ćeš voziti 45-50 km/h.

Ako si baš početnik - možda i nije loše neko vreme da voziš 50cc, nezgodno je što se moraš stalno sklanjati da te kola obiđu. Ako ti to ne odgovara onda ti je jasno da je bolje 125cc.

O ova tri modela - neka te savetuju oni koji su ih vozili i imaju neko iskustvo....

Promenio član RobiNS

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja