Laze032 0 Napisano pre 20 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6 f diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li sam zakasnio ili je i dalje aktivna donacija na račun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2937 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Para nikad dosta tako da uplati. Paketici sinoc spakovani, Ekipa je bila na nivou, @GR 46 je bila najgora od sve dece al nece da je menjamo, radi ko oni Kinezi na traci. Promenio pre 13 sati član RankoBg87 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1236 Napisano pre 10 sati Drug član, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sinoć ove naše baba mrazice kako pakuju kao singerice, stojka bismo mi bez njih onako brzo završili. A u dolasku vidim da neki žuti motor točkira niz Jurija Gagarina, rekoh sigurno je @GR 46 i bi tako 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano pre 10 sati Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Спремни за сутра 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4852 Napisano pre 6 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo bili sjajni na pakovanju @RankoBg87 nema ploba , nema menja , vidiš lepo @vucko23 ccccccc , mislim strašno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano pre 6 sati Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... а ни једна слика... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9923 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda da se skupimo sutra na OMV pumpi na Čukarici (Ada) do 15 do 10, mi iz ovih krajeva ? Pa lagano do grada... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2937 Napisano pre 4 sati Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa ja bi da budem gore u 10h, dogovarao sam se s nekim drustvom da dovedu klince pa bi sto vise bio tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9923 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2307 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre Ranko, nije frka, idi ti pravo gore, ja ću da svratim na par minuta, ako ima nekoga, i produžavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano pre 2 sati Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Кад већ причамо о окупљању ми се окупљамо у гаражи код окретнице у блоку 45. Годинама буде прво дружење у гаражи а после заједно кренемо ка Скупштини. За сада сигурно десетак мотора имамо, а било је година кад је било 25+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2937 Napisano pre 2 sati Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad opet prosao, trasom, ima vode po putu sve do zavoda. @Pablo @NeshaXX, ulaz u zavod nije bas ociscen tako da ako mozete da vidite da se bolje ocisti da se neko ne izvrne. Mozda ce ujutru ali opet treba to resiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 320 Napisano pre 2 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko iz Zemuna? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7982 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Mini ekipa i ja se skupljamo na NIS pumpi u Džona Kenedija na NBG. Tamo smo od 9. 15, 20min, pa polako lagan gas ka platou tj mestu glavnog okupljanja. @araS i ako se ne varam @salem su se prošle god tu pridružili. Svi dobrodošli! Vidimo se! Edit: Saro, pisali smo u isto vreme. Imaš moj br. Ako zapne, viči. Ako ne, po planu. Promenio pre 2 sati član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3642 Napisano pre 2 sati Drug član, 984 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte sutra. Baš mi je žao što ne mogu sa vama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! TRK + MT07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 907 Napisano pre 33 minuta Zainteresovan, 708 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, the_doctor je napisao: Mini ekipa i ja se skupljamo na NIS pumpi u Džona Kenedija na NBG. Tamo smo od 9. 15, 20min, pa polako lagan gas ka platou tj mestu glavnog okupljanja. @araS i ako se ne varam @salem su se prošle god tu pridružili. Svi dobrodošli! Vidimo se! Edit: Saro, pisali smo u isto vreme. Imaš moj br. Ako zapne, viči. Ako ne, po planu. Videcu ako mogu da stignem ali ne verujem da cu stici pre pola 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...