Jump to content

Moto Zajednica

Naša deca na motoru

Recommended Posts

• Zainteresovan, 846 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Nijedan cetvorotockas ne moze ni priblizno da pruzi taj osecaj... Cudna je to ljubav. :ljubav:🙃

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9483 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Tu kucu sa slike sam pravio a mi u stanu, cesto su motori preko zime u sobi bili, dodjemo pa unutra isturiramo par puta, sin i ja!
Sada vozi krosic, malog kvada...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 232 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Evo da se i ja upišem... 

Davne 2010...

image.thumb.jpeg.ce6df6c01e1d9632ee02b5f9baf3dc10.jpeg

I, konačno, pre nekoliko dana:

image.thumb.jpeg.98fc47011490b050331eefdc125765b4.jpeg

Mislim da osmeh na licu govori koliko ja tu mogu da utičem na bilo šta...

Nadam se najboljem, kao džangrizava baba kljucam u svakom mogućem trenutku, a pretnja da motor ide na prodaju istog trenutka kad ga vidim bez kacige i da divlja ostaje aktuelna non-stop.

Kao i u svemu sa decom, pričati, pričati i samo pričati. Nešto će se od toga primiti. Nadam se...

Instruktor, inače naš poznanik, nam je rekao ono što je neko ovde napisao... Ako hoće i voli, uzeće motor od druga i ako ne zna, napraviti sranje i sebi i drugima. Eto, ja sam sebi zadao zadatak da ipak nešto zna o tome i nauči od mene.

• Sviđa mi se 9
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1283 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Ne znam kako ne mogu da vam izlajkujem ove postove,piše nemam više a potrosio mozda par, ali u ovoj temi su svi za lajkovanje.

Uvek je to tako ,ti bi da ločeš sa kumom i da vam je do jaja, perfekt zajebancija, a onda bi voleo da ti sin to ne radi.

Super ti je druzenje i putovanje , ali bolje da oni to ne rade. 

Uh znas kakve kurave sam karao ,ali nemoj ti.

Jbg , znam i sam sam takav.

Od njihovog rodjenja im je preneto da je kaciga druga majka, sve ostalo dolazi redom.

Ćerka dok je bila mala ,bila je luda za motorima, bas sam se kiselo smejao kad je moji prijatelji zovu mala bajkerka.

Prvu jaknu za nju sam kupio od @Bole37 i jos moze da se koristi.

Onda shvatim, pa bolje ona da vozi i da zna nego da je neki papan koji je pozajmio motor od druga da je fascinira ,vozi.

Voznja motora počinje od voznje bicikla.

Jos kao malima sam im pravio zvrčke i sekao im put izletao ispred njih, da vezbaju situacije.

Nikad ih nisam forsirao da se voze samnom, već samo kad oni hoće, a hteli stalno:lol3:.

Kod ćerke sam primetio da kako je odrasla, manje se loži na motore, ima druga interesovanja, obrne nekad krug sa tatom ,kafica i to je to, na faksu je pa nema ni prilike puno.

A za ovog mladjeg pajsera ne znam sta da kazem, za sad je više usmeren na kola i tjuning i ta loženja , vozi se sa mnom povremeno, ima full opremu ,voli ali nadam se da će ga vise ložiti kola kako je i počeo nego motori, to je moja pusta zelja , dosta je jedna budal po familiji.

Nadam se da sam usadio ono sto treba sto se tiče svesti , a sta će oni voleti dal pecanje i cigaru u ladovini pored reke ili peglanje Transalpine, to mi uticati ne mozemo, jbg.

p.s. najlepse je kad su mali  :lol3:

20230422_161056.jpg

DSC02629.JPG

• Sviđa mi se 14

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300
On 10. 12. 2024. at 17:04, zec je napisao:

Gde iskopa ovog tomosa? Bas je lep.

U Šapcu. Dekica prvi vlasnik. Nikad otvorena mašina. Imam čak i originalni ključić od brave kormana, i servisnu knjižicu. Zaista lep primerak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja