Rider000 1286 Napisano Utorak u 18:04 (promenjeno) Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan cetvorotockas ne moze ni priblizno da pruzi taj osecaj... Cudna je to ljubav. Promenio Utorak u 18:04 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21959 Napisano Utorak u 18:11 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tu kucu sa slike sam pravio a mi u stanu, cesto su motori preko zime u sobi bili, dodjemo pa unutra isturiramo par puta, sin i ja!Sada vozi krosic, malog kvada...Sent from my EML-L29 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Utorak u 22:24 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 154 Napisano juče u 12:25 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upišem... Davne 2010... I, konačno, pre nekoliko dana: Mislim da osmeh na licu govori koliko ja tu mogu da utičem na bilo šta... Nadam se najboljem, kao džangrizava baba kljucam u svakom mogućem trenutku, a pretnja da motor ide na prodaju istog trenutka kad ga vidim bez kacige i da divlja ostaje aktuelna non-stop. Kao i u svemu sa decom, pričati, pričati i samo pričati. Nešto će se od toga primiti. Nadam se... Instruktor, inače naš poznanik, nam je rekao ono što je neko ovde napisao... Ako hoće i voli, uzeće motor od druga i ako ne zna, napraviti sranje i sebi i drugima. Eto, ja sam sebi zadao zadatak da ipak nešto zna o tome i nauči od mene. 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11433 Napisano juče u 13:12 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ne mogu da vam izlajkujem ove postove,piše nemam više a potrosio mozda par, ali u ovoj temi su svi za lajkovanje. Uvek je to tako ,ti bi da ločeš sa kumom i da vam je do jaja, perfekt zajebancija, a onda bi voleo da ti sin to ne radi. Super ti je druzenje i putovanje , ali bolje da oni to ne rade. Uh znas kakve kurave sam karao ,ali nemoj ti. Jbg , znam i sam sam takav. Od njihovog rodjenja im je preneto da je kaciga druga majka, sve ostalo dolazi redom. Ćerka dok je bila mala ,bila je luda za motorima, bas sam se kiselo smejao kad je moji prijatelji zovu mala bajkerka. Prvu jaknu za nju sam kupio od @Bole37 i jos moze da se koristi. Onda shvatim, pa bolje ona da vozi i da zna nego da je neki papan koji je pozajmio motor od druga da je fascinira ,vozi. Voznja motora počinje od voznje bicikla. Jos kao malima sam im pravio zvrčke i sekao im put izletao ispred njih, da vezbaju situacije. Nikad ih nisam forsirao da se voze samnom, već samo kad oni hoće, a hteli stalno. Kod ćerke sam primetio da kako je odrasla, manje se loži na motore, ima druga interesovanja, obrne nekad krug sa tatom ,kafica i to je to, na faksu je pa nema ni prilike puno. A za ovog mladjeg pajsera ne znam sta da kazem, za sad je više usmeren na kola i tjuning i ta loženja , vozi se sa mnom povremeno, ima full opremu ,voli ali nadam se da će ga vise ložiti kola kako je i počeo nego motori, to je moja pusta zelja , dosta je jedna budal po familiji. Nadam se da sam usadio ono sto treba sto se tiče svesti , a sta će oni voleti dal pecanje i cigaru u ladovini pored reke ili peglanje Transalpine, to mi uticati ne mozemo, jbg. p.s. najlepse je kad su mali 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1300 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 12. 2024. at 17:04, zec je napisao: Gde iskopa ovog tomosa? Bas je lep. U Šapcu. Dekica prvi vlasnik. Nikad otvorena mašina. Imam čak i originalni ključić od brave kormana, i servisnu knjižicu. Zaista lep primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...