Endurac 958 Napisano Novembar 27 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, bio lep zadnji oktobarski vikend pa sam prethodnog dana po običaju organizovao ekipu i naš kolega Mladja iz Ns, se pridružio, napravili smo lep djir samo onako da čačnem FG i Iriški venac , stanje asfalta, nagibe, prirodu, klopu, Iriški Venac i Dva vidikovca. Nikako da godinama krenem na tu stranu, tačnije od kad se ekipa sa Bjb pre jedno 15 ak god nije sa celavim gumama uputila na off pa je jedan Varadero zavrsio u potoku 100m ispod staze. Ako se neko seća nek se zapljune. Davno beše. Pametni su ostali na putu. Evo druge epizode u linku videa imate i prvu. Ono što mi je bilo bitno osim sjajnog druženja i spajanja drugara koji se nisu do tada poznavali je da poradim i na snimanju, zvuku i postprodukciji buduci da sam u fotografiji a da je video novi izazov ne samo u smislu prostog snimanja vec i pricanja price koja treba i da bude interesantna i tečna. Ako imate sugestije i savete dobro su dosli u vezi svakog apekta, nevezano da li je F Gora ili Inostranstvo. LINK: Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5639 Napisano Novembar 27 Drug član, 2001 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, rado bih pogledao, ali nema linkova u poruci, samo slika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 27 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jese vidi sad?Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Novembar 27 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Guzva na Iriskom, kao buvljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...