Jump to content

Moto Zajednica

20. Moto GP. Catalunya, Barselona, opet za kraj. 2024

Recommended Posts

• Drug član, 827 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Ajmo opklade, ko ruši banjaju u drugoj krivini a ko martina u prvoj? Iza banjaje 3 španca pa jedan italijan. Ili će ktm vozači da se zalete...

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 827 postova

I ja se nadam da neće niko u šljunak, al staza je hladna, izbor pravih guma će odlučiti pobednika.

• Drug član, 827 postova
Martin mnogo nervozan, plašim se... Talijan prošao to. 
Ako ima mozak ne mora da srlja, i danas i sutra mu sve do 5 mesta odgovara, a to ne bi trebalo da bude problem obzirom da vozi gp24. Banjaja je taj koji mora da forsira.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: Ninja 250r '08

Ajmo i sutra ovako, gumu ispod jastuka da drzi.
Treba mu top 9 za titulu

Promenio član Mali Ika
  • Podržavam 1

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Italijani baš vole daigraju prljavo.Bastianini cele sezone prosečan,sad našao da pokazuje da ume da vozi.Razumem naredbu iz tima,ali igrati ovako prljavo,terajući protivnika da napravi grešku...čemu.

• Haha 1

• Drug član, 827 postova

Dobro se završilo, sutra 5 i ćao. Samo da ne luduje i juri pobedu, mada trkač je u srcu a titula pobedom je slađa.

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7308 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder
pre 44 minuta, gebee&co je napisao:

Italijani baš vole daigraju prljavo.Bastianini cele sezone prosečan,sad našao da pokazuje da ume da vozi.Razumem naredbu iz tima,ali igrati ovako prljavo,terajući protivnika da napravi grešku...čemu.

I da bude stvar gora, taj isti tim ga nogirao zarad M.Markeza.

• Sviđa mi se 1

• Ducatista, 2904 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998
56 minutes ago, gebee&co said:

Šta je konkretno bilo prljavo? Trkanje i ništa više. Šta više bilo je i grubljeg trkanja koji je i dalje bilo trkanje bez prljavog. Probajte da budete bar malo realni. Bar, bar malo. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 6

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Sve bi bilo u redu,da je dotični imao sezonu,kao što je pokazao na današnjem sprintu.E pa prljavo je to,što odjednom imaš želju za trkanjem.Zbog takvog ponašanja sam zamrzeo(bukvalno)MM,za koga mislim da je vanserijski vozač.Trkanje...da...ali između dva rivala,koji odlučuju o tome.

• Haha 1

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Sutra ce se 89 svakako smejati italijanima i Enei :)

Enea obisao Martina vise nego propisno ali bas me zanima da li bi to uradio da je 89 bio napred a 1 ispred njega, koliko god da hocu da poverujem da bi to uradio znam da ne bi, klizao bi okolo kao na skijama u fol odose gume :)

Uglavnom nema surprise oko ovog sitnog i fer duela, ako sutra spanci dohvate 1 eto i njemu zabave.

Inace Bagnaia najbrzi vozac na gridu bez obzira sto su svi izgledi da preda tron Martinu

Svakako dobro trkanje

Promenio član GixxerK6

• Svrati cesto, 3506 postova
Pre sat vremena, BRACO je napisao:

Sutra dim iz desma

Nece, bilo bi isuvise providno.

Kada sutra Martin potvrdi titulu Dukati ce reci:

Toliko smo dobri, bolji od ostalih da vozac satelitskog tima moze da uzme titulu.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Ne silazi, 5469 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Enea ima ugovor kojinema neku platu, ali ima bonuse, njemu , za razliku od Markeza znači to treće mjesto u poretku na kraju sezone. Tako da vozi za sebe. A da nije ovakva situacija, svi bi bili agresivniji i prema Peku i prema Martinu. 'bem li ga, nisam vidio ništa prljavo, zna se da je Enea uvijek jači drugu polovinu trke, stigao, prestigao i to je to.

Da su Martinu mislili zatezati Desma, tuki bi dobio nadogradnje. Definitivno su dva najbolja vozača na tim motorima i treba njih dvojica da odluče titulu.

Baš su danas komentarisali, zašto Martinu ne bi radila posao taktika"švaler gas", bio bi u gužvi, gume se ne bi dobro grijale, potencijalne greške skuplje koštaju, a u igri je titula, pa mu je najbolje da vozi , kao i cijele ove sezone konstantno, pametno, zrelo i veeeeooooma brzo. Što je i dokazao, kad je nakupio ovolike bodove i pored Pekovih sjajnih nedelja.

I zato vamos Jorge, i forza Peko!!!

• Sviđa mi se 3

• Ducatista, 2904 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Jbt kao da većina gleda trke od juče. Ove godine 2 vozača su imala sezonu i to su 2 vozača koji sutra voze za titulu. Svi ostali su epizpdisti koji na pojedinim stazama bljesnu. I treba svi da se trkaju i obilaze bez obzira da li se radi o Matrinu i Binjaji ili nekom drugom. Ako si brži obiđeš i to je to. Ne obilaziš po svaku cenu kao da ti život zavisi od toga tako što ćeš da ga srušiš. 

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 574 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac
42 minutes ago, Djusi_998 said:

Jbt kao da većina gleda trke od juče. Ove godine 2 vozača su imala sezonu i to su 2 vozača koji sutra voze za titulu. Svi ostali su epizpdisti koji na pojedinim stazama bljesnu. I treba svi da se trkaju i obilaze bez obzira da li se radi o Matrinu i Binjaji ili nekom drugom. Ako si brži obiđeš i to je to. Ne obilaziš po svaku cenu kao da ti život zavisi od toga tako što ćeš da ga srušiš. 

Ne moze....nijedna Banjajina pobeda nije cista po ovom forumu, uvek je daljinski, naredbe, "prljava voznja"-pazi samo ovu glupost, kao cele sezone nije hteo da bude brz  a eto bas danas je hteo!

Martin i treba da osvoji, bio je konstantan cele sezone ali braco mila muka mi vise od toga da Banjaja ne zna da vozitj da mu treba neko za pobede... 

Promenio član Mc SREMac
  • Haha 1
  • Podržavam 2

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Mene ne može niko ubijediti da već sve nije dogovoreno...taman bi bili onako opušteni u zadnjim trkama za titulu... ma nemoj...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja