john25 4 Napisano Novembar 6 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je John i vrlo sam sretan što sam se pridružio ovom forumu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 92 Napisano Novembar 6 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav John i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9608 Napisano Novembar 6 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 8 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao John-e Drago nam je da si sretan al što si tako škrt sa informacijama? Napiši bar u kojoj državi živiš, ne mora odma grad i adresa, nije ovo dejting sajt , al bar nešto, šta voziš, šta si vozio u prošlosti, napiši nešto malo o sebi... I ne brini, ne šaljemo odma antiterorističku svakom ko ima Američki nick 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...