Andrej_Hotstepper 7573 Napisano Januar 21 Drug član, 3124 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja tačno znam o čemu pričaš.. Zapravo mi je ludilo u mozgu uvek da probam sledeće sledeće a realno je ovo fenomenalno... Pa sam kupio bratu motor.. Pa sad već razmišljam dal da ga menjam... Ahahahahaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22531 Napisano Januar 21 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene malo cifra koci prodaju ali sa razlogom je trazim! Znam sta se sve prodaje i za koji novac, motor koji zahteva samo kljuc u bravu jos pazario ni za sebe nisam! (a takav nudim). Ni u cifru 5500e se ne uklapam ali toliko kosta ona Honda u Pazovi... Ako ode kupicu je i to je to 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22531 Napisano Januar 21 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, kupio bih rollbar za versys koji vozim, drug @seba011 mi moze odraditi ali moram ici tamo\amo a izbegao bih to. Placam 100evrica, zelim da na njega montiram maglenke (koje takodje nisu potrebne posto je fabricko svetlo vrh! ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7573 Napisano Januar 21 Drug član, 3124 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne računa pošto je šta dok ne krenu oni da plaćaju... Uzmeš pa kreneš da sređuješ.. Ja sve pišem i za sva svoja vozila, juče sam gledao Kawa do sad u delove i održavanje, servisi, 103.000din. Bez ruku, koje su moje, ili Rankove (sa njim se svaki put svađam da mi naplati ali to je druga priča). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22531 Napisano Januar 21 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas bih voleo da tebe i Ranka vidim, sestra mi je tu u Mitrovici a sestrici na studijama u N.Sadu. Dolazim par puta godisnje, sve u trku nekom covece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7573 Napisano Januar 21 Drug član, 3124 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorili smo se, vikend tura ka severu ti negine! Ajde ajde, nećemo ti ništa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Januar 21 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Laže!! Nalit će te čajem, ne pitaj me kako znam!! Eto toliko je opasan!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9715 Napisano Januar 21 Drug član, 1966 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neso, ovi su oduvek bili najjeftiniji, Dule je uzeo od njih za Tenere1200 i izgledaju baš dobro.. HEED 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22531 Napisano Januar 21 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od kako uzeh ovaj motor ti mi pomazes! Od jeftinijih servisnih delova pa do ovog evo lepog modela zastite, puno hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9715 Napisano Januar 21 Drug član, 1966 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Od kako uzeh ovaj motor ti mi pomazes! Od jeftinijih servisnih delova pa do ovog evo lepog modela zastite, puno hvala Sve je to zasluženo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22531 Napisano Januar 25 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm provozao se maaaalo, nije vise (ponovo ) u ponudi za prodaju Hvala drugari i budite bezbedni, rizla svuda, mokro je i klizavo! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...