mixa 1031 Napisano Novembar 4 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Mc SREMac said: Da su sacekali jos koji minut sa drugim startom, Dzeki bi seo na motor... I ovako sam mislio da će naskočiti iz pita direkt . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13511 Napisano Novembar 4 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ipak pokusao 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ne ispratih, šta bi na kraju, jel završio ispred Savadorija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano Novembar 4 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma šišnuo ga je . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano Novembar 4 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motogp.com/en/videos/2024/11/03/unheard-i-thought-it-was-going-to-lock-on-you-there-and-it-would-end-here/512638?playlistId=425969 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Novembar 4 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Fireblader said: Ne ispratih, šta bi na kraju, jel završio ispred Savadorija? Odvalio ga je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 4 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, dvlns je napisao: Izgleda da je ipak pokusao Baš sam snimio to, dobio Žabar zadatak da ga malo zaplaši.Mala brzina, Martin u stavu, ovaj naleće ispred i nešto glavom kao, al sam ga opsovao, jebo te Rosi... Kvarno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Novembar 4 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15392 Napisano Novembar 4 Ne silazi, 1163 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, Martin ima odlične šanse za titulu. I baš bi mi bilo drago da privatna ekipa uzme pehar. Kad je to bilo poslednji put? Rosi i Nastro Azuro? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...