ghostrider323 60 Napisano Octobar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju XIAOMI MI Elektricni trotinet 1S star dve godine u izuzetnom stanju bez ijedne ogrebotine , baterija i motor rade kao prvog dana . Trotinet moze da predje sa jednim punjenjem do 30 km. Maksimalna brzina je 25 km/h ima tri rezima voznje hodanje, D mod i Sport mod. Prilikom kocenja baterija se dopunjava ima takozvani KERS sistem. E-ABS prednja kocnica i disk zadnja kocnica. U samoj aplikaciji mozete mnogo toga da podesavate kao i da zakljucate preko aplikacije svoj trotinet ako ga na kratko ostavite na ulici tj aktivirate blokadu motora preko aplikacije. Trotinet ima svu pratecu dokumentaciju kad je kupljen , ja sam prvi vlasnik i trotinet je registrovan. Trotinet 1S je druge generacije moderniji od prethodnika modela M 365. SKUTER JE BUVALNO KAO NOV. Imao sam predrasude ali od kad sam ga nabavio pre nekih dve godine postao mi je omliljeno prevozno sredstvo po gradu --- POKLON TORBICA --- Kontakt 064/00-82-967 Filip CENA 38.000 dinara Specifikacija: Model - MI Electric Scooter 1S Nosivost - do 100 kg Maksimalna brzina - 25km/h Maksimalna distanca sa jednim punjenjem - do 30 KM Vreme punjenja - od 0 do 100 posto 5.5 sati Snaga motora - 250 W a maksimalna 500 W Litijumska baterija kapaciteta - 7650mAh Velicina guma - 8.5 inca Max ugao uspona - 14% Materijal rama - Aluminijum Tezina - 12.5 Kg Promenio Octobar 27 član ghostrider323 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 225 Napisano Octobar 27 Svrati ponekad, 129 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje, ne planiram da kupim ali me interesuje. Sada kada moraju da se registruju, je l se dobija saobraćajna za njih? Je l treba da se radi prevod kod notara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ne, samo ta glupa registracija. I meni je smesno to sto mora da se registruje ali svima nam je jasno da gledaju na sve nacine da uzmu lovu gradjana pa i na ovaj nacin. To nema nigde u svetu da trotinet mora da se registruje. Ali je olaksavajuce to da je ta registracija dve hiljade dinara i da se registruje jedokratno znaci neregustruje se svake godine.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, h0use said: Jedno glupo pitanje, ne planiram da kupim ali me interesuje. Sada kada moraju da se registruju, je l se dobija saobraćajna za njih? Je l treba da se radi prevod kod notara? Da u pravu si za notara , trebao bi samo prevod nalepnica ostaje trajno. Sad nadjoh na internetu da je neko postavio bas to pitanje..... Ali hajde boje i notar nego novo izdavanje naepnice kod notara se barem brzo zavrsi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Octobar 28 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kakav prevod, kakav notar, jesi siguran?! Mislim, jesi li siguran u izvor gde si to našao na net-u ili je to samo trabunjanje nekog ko misli da zna? Imam isti trotinet, ima nalepnicu, i kao 'vlasnik' nisam dobio ništa od 'papira'... Nikakvu 'saobraćajnu', nikakvu potvrdu, nikakav 'vlasnički list'. Samo nalepnicu na trotinetu da odgovara tehničkim specifikacijama koje su propisane za učestvovanje u saobraćaju. Ja mislim da se nema šta preneti sa jednog na drugog vlasnika. Isto kao i 'neregistrovani' trotineti, el. bicikli, obični bicikli, nismo mi dobili pravu 'registraciju vozila' već samo nalepnicu koja potvrđuje da je proizvod sabrazan za upotrebu tj. da je u skladu sa propisima iz glupog, najglupljeg pravilnika na svetu... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, PremieRacing said: Kakav prevod, kakav notar, jesi siguran?! Mislim, jesi li siguran u izvor gde si to našao na net-u ili je to samo trabunjanje nekog ko misli da zna? Imam isti trotinet, ima nalepnicu, i kao 'vlasnik' nisam dobio ništa od 'papira'... Nikakvu 'saobraćajnu', nikakvu potvrdu, nikakav 'vlasnički list'. Samo nalepnicu na trotinetu da odgovara tehničkim specifikacijama koje su propisane za učestvovanje u saobraćaju. Ja mislim da se nema šta preneti sa jednog na drugog vlasnika. Isto kao i 'neregistrovani' trotineti, el. bicikli, obični bicikli, nismo mi dobili pravu 'registraciju vozila' već samo nalepnicu koja potvrđuje da je proizvod sabrazan za upotrebu tj. da je u skladu sa propisima iz glupog, najglupljeg pravilnika na svetu... Nisam sto posto siguran da treba notar i meni je sve nelogicno.... Nasao sam na nekoj stranici koja se bavi registracijom vozila neko je pitao bas to i dobio odgovor da se ide kod notara , a ni meni nije loicno da se ide jer prakticno to nije registracija..... U sustini ne bi nikoga cimao da idemo kod notara zbog te guposti jer verujem da bi se i notar smejao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 11 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 10. 2024. at 9:06, ghostrider323 je napisao: Nisam sto posto siguran da treba notar i meni je sve nelogicno.... Nasao sam na nekoj stranici koja se bavi registracijom vozila neko je pitao bas to i dobio odgovor da se ide kod notara , a ni meni nije loicno da se ide jer prakticno to nije registracija..... U sustini ne bi nikoga cimao da idemo kod notara zbog te guposti jer verujem da bi se i notar smejao Slatko bi se smejao dok bi brojao vaše novce.. sigurno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 11 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ProMaster said: Slatko bi se smejao dok bi brojao vaše novce.. sigurno Pa odprilike , ma kakav notar ne ide se kod notara zbog toga ta nalepnica samo potvrdjuje da trotinet ne prelazi dozvoljenu snagu i nista drugo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...