Jump to content

Moto Zajednica

Poziv na moto turu Visoke i Niske Tatre, Slovačka. 4 dana 1580 km. 25 do 28. oktobar.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: plavi
21 hours ago, Mirko015 said:

Bio nam je Krakow opcija, ali za sve što bi hteli da vidimo trebalo bi nam 20+ dana... :D  :D  :D 

Prioritet nam je taj drugi dan vožnja po planinama pa smo ostavili Zakopane kao najbližu tačku po završetku tog drugog dana. Uz to imaju nestvaran spa centar u blizini koji radi uveče, za opuštanje posle vožnje ...  

Aušvic će sigurno biti kao što kažeš...uzeli smo vodiča, celu turu po logoru, oko 3 sata traje... 

Sve u svemu, velika su očekivanja. 🤗

u ausvicu koliko se secam ide i vodic uz kartu i to biras jezik, mesto je jezivo cak i posle toliko godina, ostace mi utisak za zivota... ne znam da li ste planirali i rudnik soli, tura je 4 sata i ako moze nikako u moto opremi, ja to naucio na tezi nacin :)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer

Da daaa, uzeli smo karte uz vodiča na engleskom...

Nismo planirali rudnik jer motamo "na levo krug", ka Olomucu i Plzenu na dalje. Rudnik je dobra priča kada se spava u Krakowu, na žalost nemamo još jedan dan na rasloganju samo za Krakow. To u nekoj sledećoj turi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja