dzony_1100 427 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo... Na parkingu na sajmu? Posto sam ja jedini ovde Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko hvala za video i bravo! Ali ... shame, shame, shame if you can't dance (drive) too ... Odlično! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Novembar 3 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlično rekao bih Malo multimedije od mene. @Atornu dam da malo snima, a on zloupotrebi za... Baraba. Goran nije dao da se snima, al se izmorio za medalju. Legao da dremne. Cela ekipa sa sve baticom Rusom koji nam se pridružio. Harašo. Onda probasmo @dzony_1100 i ja duet, nije ispalo loše. Malo nam se brzine razlikovale, al smo se uskladili. Dao mu ga i kolega @markommarko... Onda ja bacih jedan solo... Meni bilo super, hvala dobri ljudi Do narednog puta... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3333 Napisano Novembar 3 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je potrebno nešto ovako svima, bez obzira na staž. Druženje uz trening, jer bolje na poligonu vežbati nego u saobraćaju. Sujetu u stranu, trening i druženje u prvi plan. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Novembar 3 Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvo pao da vidim koliko je zemlja blizu pa sam tek onda zakacio fuzaster Ma treba ovo svima, gledali smo Ruse sta rade, to sve ludo, do zemlje obaraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3333 Napisano Novembar 3 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nalili se vodke, alkosi teški. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 300 Napisano Novembar 3 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Marko i nije Kosovo, ali sam kasno video dogovor i kasno stigao. U polasku sam se samo nadao da ću možda nekog zateći, tako i bi, bar sam se pozdravio sa Rankom, Markom i Džonijem, i video gde se okuplja i vežba Rusi odlični, par njih baš obara... ovo im je izgleda bilo neko takmičenje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Novembar 3 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svima bih preporucio. Ako ne ovako u drustvu, onda bar solo vezbanje dosta znaci. Evo i od mene jedan gde sam se malo kasno setio da krenem za @the_doctor da snimimo i njega http:// https://youtube.com/shorts/c6E88Lu0cys?si=9FmRPx31nUdJIXWuI jedan solohttp:// 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Novembar 3 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim bilo je super i vežbanje i druženje, šteta što sam bio na drugoj strani sa obavezama, svakako ću se rado priključiti neki naredni put, biće valjda još lepih dana do zime... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 85 Napisano Novembar 3 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ko hoće da se druži sa Rusima, koliko vidim okupljaju se uvek nedeljom https://www.instagram.com/motogymkhanasrb?igsh=MTYzZ2s5N2I4NmNweQ== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...