vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugar prodaje svoju Belku. 2015 god 2.2 dizlo. Ozbiljno bolesno pedantan ( kao i neki ovde kohe necu da imenujem) . Uvezena 22 iz Ch. Km 210000. Oprema sve( grejaci ,koza, kamera, senzori napred i pozadi). Automatik, letnji set 19, zimski 17. Auto je za svaky preporuku. Ne trguje, pazario drugi (V90). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5830 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel za delove ili... ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Darko Mihajlovic je napisao: Jel za delove ili... ? Ti rece da se ne kvari. Perla bela, ne verujem da ima tackicu ostecenja spolja i unutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5830 Napisano Octobar 16, 2024 (promenjeno) Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ?!? Buraz moj , taj 2.2 dizlo nije bas proslavljen agregat , oprezno s preporukama .... ako oces cx5 koji se ne kvari - benz. 2.0 benz, atmosferac... ( Pogledaj razlike u ceni na PA ) Promenio Octobar 16, 2024 član Darko Mihajlovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5830 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, vex said: ne verujem da ima tackicu ostecenja spolja i unutra Bolje da nema :). Mazdina boja je oko 400-500e po delu. ( Nema bela u mazde koja nije perla ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10730 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1096 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Bolje da nema :). Mazdina boja je oko 400-500e po delu. ( Nema bela u mazde koja nije perla ) Nije po delu nego mora se ušpricavati i delovi pored da nema razlike u boji jer tu perla belu teško da je neko ofarbao bez ušpricavanja a da se ne primeti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Darko, ja ovo radim pro bono. Auto je stvarno ocuvan a sad dal je drljav motor ne znam i ne zanima me. Mogu dati broj ko bi zeleo ovakav auto. Molim te prestani sa trolovanjem jer nisi vozio VM motor koji je stvarno dzubre, al ja ga gazim vec 15 leta i dalje radi. Od auta me zanima samo volan i gas, kupujem sta mi se svidi a majstori popravljaju. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5830 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma mnogo sto mi svi nesto tanki u zadnje vreme... ja sam napisao "jel za delove" aludirajuci na to sto ne znamo cenu , nema cene... pa kad si vec poceo sa zajebancijom : "ti rece da se ne kvari" , onda da ti kazem sta ja rece ... pa kad ti rekoh, e onda ... 2 minutes ago, vex said: dal je drljav motor ne znam i ne zanima me ... eto , ja znam , zato sluze kolege s foruma, da potpomognu u ono sto znaju inace ... 3 minutes ago, vex said: kupujem sta mi se svidi a majstori popravljaju. ...ako su majstori kao neki ovde , da ih ne spominjemo , zli pederi , eto incidenta niotkuda... a necemo incidente Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ok, jesam reagovao kako sam mislio da je prikladno a da se ne uvredis. Post sam u zadnji cas promenio a veruj mi i trebao sam. Mislim da nije u redu da za tudju stvar koju nisi ni video odmah "za delove". O autu osim da je top stanje i bez ikakvih ostecenja ne znam vise nista. Coveka poznajem i aute koje je vozio u zadnjih 10 godina. Zadnja tri je prodao istom decku bez da ga je ovaj pitao za cenu. Vozi auto 2-3 godine i kupi drugi. Oko cene ko ima zelju dacu broj pa neka se dogovaraju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ja ni moje aute i motore ne znam da prodam a kamoli tudje. Nit sam ga pitao za $ niti me to interesuje posto ga ja i ne kupujem. Jedino sam pitao da li mogu da ga oglasim ovde, cisto da njemu a i kupcu pomognem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5830 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pa mene zanima cena... ne moram da se cujem sa prodavcem , ako znas cenu napisi mi u PP , jer nije za mene , nego mozda poznajem lika kome bi mozda bio interesantan auto ..., pa ako su blizu oko cene neka se cuju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4579 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 496 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Cena -13200 Vojkan-0638545722 NIJE ZA DELOVE- MOZ SAM CEO 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5830 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ok .. ovom jednom sam prosledio slike i cenu , pa ako trazi tel - dacu mu... druga dvojica sto isto jure cx5 su sa foruma , mozda se javU sami Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...