Dizelce 1 Napisano Octobar 12, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan E ovako posle mnogo zamenjenih stvari ova krntija i dalje nece da upali. Do juceras je radio i isao i pre toga nije uopste puno vozen . Danas kad sam pokuso da ga upalim nije hteo .Pomazite mi molim vas Zamenjene stvari : Klip novi namenjen za njega kao i karike cilindar dihtunzi Pumpa goriva zamenjena uzeta sa nekog polovnog jer nema nov da se kupi Akumulator nov Anlaser ok stanje radi Zamenjene lamelice usisnog ventila Karburator fabricki sa malossi filterom imao sam pre kineski minarelli al sam vratio ovaj Pomagajte molim vas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1428 Napisano Octobar 12, 2024 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšo. Obično se novi članovi predstave u temi za to...već će te neko prozivati za to. Što se tiče motorića, kojim logikom si išao? Jel bila loša kompresija pre zamene delova? Kakva je sada? Da li si proverio išta oko struje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dizelce 1 Napisano Octobar 13, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stajao jedno dobrih 6 godina dok ja nisam otkrio za njega , motor je od ujaka pa sam ga hteo servisirati menjao sam klip cilindar karike i ostale stvari par puta i sad je upalio . Al imam drugi problem u prvoj Vuce kao lud a kad prebaci u 2 obrnuto je kad mu smanjujemo gas on ide brze kad mu dajem gas on se vidi . Pomagaj komšo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1428 Napisano Octobar 13, 2024 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Au braćela, stajalo 6 godina...imaš li ti šanse da poteraš kod majstora? Imaš onog moto Doktora u Banovcima, ili Miro Vereš u Pazovi. Ko zna koliko tu detalja ima, bojim se da nije za forumsku opravku. Pogotovo što spominješ prva druga brzina, ja sam mislio da je on na varijator klasičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dizelce 1 Napisano Octobar 13, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati se ni kod jednog jer bi previse naplatili pa zato pitam odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dizelce 1 Napisano Octobar 13, 2024 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Preskupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...