JovanV 24 Napisano Octobar 7 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Liberty 125 2000. godište i plastični čep za zatvaranje otvora gde se sipa ulje, ne čep kartera Zvao sam sve oglase, niko nema... Ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje, bio bih mu zahvalan... Promenio Octobar 7 član JovanV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, JovanV said: U pitanju je Liberty 125 2000. godište i plastični čep za zatvaranje otvora gde se sipa ulje, ne čep kartera Zvao sam sve oglase, niko nema... Ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje, bio bih mu zahvalan... Piaggio liberty cep ulja diferencijalu - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM cep-merac ulja u diferencijalu, za skuter piaggio liberty. U ponudi ima svih delova za skuter piaggio liberty 125, pogledajte i... Izvoli 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 24 Napisano Octobar 7 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Luka9905 je napisao: Piaggio liberty cep ulja diferencijalu - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM cep-merac ulja u diferencijalu, za skuter piaggio liberty. U ponudi ima svih delova za skuter piaggio liberty 125, pogledajte i... Izvoli Hvala ti Luka ali to nije taj. Treba mi onaj gde se sipa ulje u agregat, ne u diferencijal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, JovanV said: Hvala ti Luka ali to nije taj. Treba mi onaj gde se sipa ulje u agregat, ne u diferencijal Oprosti, mislio sam da je to taj. Vidi koji je fi taj čep, sigurno da paše od nekog drugog modela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 24 Napisano Octobar 7 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan 18mm. Probaću sa mašinskim šrafom da zatvorim, mada sumnjam da ću naći navoj sa tim korakom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Octobar 7 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A da odeš do Motoklinike? Moguće je da to imaju negde po budžaku. Možda ih i bude mrzilo da traže, ali možda ti izađu u susret. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 24 Napisano Octobar 7 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih, kažu da nemaju Ali i to što kažeš, sigurno ih mrzi da traže jedan čep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1510 Napisano Octobar 7 Drug član, 844 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmi od nekoga i nek ti strugar napravi isti. Nece da kosta mnogo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...