Zlatko LA 1909 Napisano Octobar 6 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, kupio bih jedan od ova dva telefona. Potrebno je da budu ok očuvana sa potpuno zdravim ekranom. Ponude može ovde ili u DM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Octobar 6 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan S21? Ko čaša što bi rekli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1909 Napisano Octobar 6 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno postavi ovde ako imas, ako ne meni mozda nekome bude zanimljivo. Zasto da ne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 6 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: S21? Ko čaša što bi rekli. Posalji meni s21 sta imas? Ja bih mozda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1909 Napisano Octobar 6 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj, možda meni bude odgovarao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 6 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Zlatko LA said: Sačekaj, možda meni bude odgovarao. Ti si rekao 10 ili 20 ne moze sad i 21 hahaha 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Octobar 6 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan da se ne svadjate biće i s22 ovih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 6 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i S22U Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano Octobar 6 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, piki je napisao: da se ne svadjate biće i s22 ovih dana Taj je moj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Octobar 6 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja zeleni S22 od žene da ponudim, nije neko stanje rama, ali su ekran i ledja super... Kad se vec nudi Promenio Octobar 6 član ProMaster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 6 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Имам и ја да понудим 22 Ултру. Доплата за 23 Ултру. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Octobar 6 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Alo zajebite Žena me proganja za nov telefon. Ništa joj nisam kupio godinama kaže. A sve loše, ceo forum samo Galaksije koristi Kriza, inflacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Octobar 6 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja stanem u red za S21 a može i S23 ko ponudi ... ne ložim se na parne brojeve isključivo na neparne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 6 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Aj slikajte te 22 23 i sta vec sve imate. Onda ja mozda prodam moj 20 (plavi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1909 Napisano Octobar 6 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ispade odlična tema! Iskren da budem ciljao sam na S20 (jer mi odgovara veličina) i uzeo plavi 12/128 u full stanju. Nek se nastavi razmena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Octobar 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Iphone 13 pro Bh 88 lično moj, ono sve otključano, titanijum boja treba li nekom i koja je realna cena da se proda? Kad se već nudi svašta nešto Promenio Octobar 6 član kingdrom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 7 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, kingdrom said: Iphone 13 pro Bh 88 lično moj, ono sve otključano, titanijum boja treba li nekom i koja je realna cena da se proda? Kad se već nudi svašta nešto Ja jurim 13 pro. Ne znam koliko bi ga ti cenio a nisam bas ni pri parama sad Kod nas se bas očuvani jos uvek prodaju za 450-550e, dok sam u Austriji nalazio i za 350 do max 400e iste takve. Samo mi uvek bude nesto preče pa odu pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan U petak sam nazad uSrb, saljem slike i sve pa mozemo da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 7 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, kingdrom said: U petak sam nazad uSrb, saljem slike i sve pa mozemo da se dogovorimo vazi, moze i na pm ili da ti pustim broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Octobar 7 Drug član, 1500 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ip 13 je po raznom prodavnicama na akciji od 79.000 do 89.000, znog izlaska 16 modela. Jeste to 20.000 vise ali se dobine nov telefon sa garancojom od 2 godine. A moze se uzeti ina rate. Sto uz prodaju nekog starog telefona smanji cifru za otplatu. Moje bratanice uzele sada po ip16, i ne znaju koliko da traze za 13 koji imaju. Ja ne mogu da ih posavetujem... trenutno je trziste blesavo Pre 11 sati, Zlatko LA je napisao: Ispade odlična tema! Iskren da budem ciljao sam na S20 (jer mi odgovara veličina) i uzeo plavi 12/128 u full stanju. Nek se nastavi razmena. Cek cek. Trazio si android, a uzeo ios? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Octobar 7 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan S20, 12gb RAM, 128 interne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1909 Napisano Octobar 7 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JunioR. je napisao: S20, 12gb RAM, 128 interne Evo odgovora. Našao sam baš to što sam tražio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 7 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje plavi 5G? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Octobar 7 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja da ponudim S24 Ultra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2600 Napisano Octobar 7 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dajem huawei p60 pro i doplatu za S24 ultra (256 ili 512)Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...