Spooky14 31 Napisano Octobar 3, 2024 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Upisao sam auto školu za A kategoriju pa bi hteo da kupim prvi ozbiljniji motor. Do sada sam vozio MZ TS 250 ali je žestoko prepravljen i vozim ga samo off-road. Trenutno imam budžet od 1500 evra, mada može malo da se poveća. E sad, kupio bih neki motor od minimum 500 kubika pa mi treba preporuka. Zanimaju me naked, touring, kruzeri, bitno mi je da se sedi uspravno ili skoro uspravno. Visok sam 185cm i ne bih uzimao neki mali motor. Znam da za te pare nema neka novija mašina ali nešto starije verovatno može da se nađe. Zaboravih da napišem da mi je potreban motor za gradsku vožnju i po nekad neko kratko putovanje po Srbiji. Promenio Octobar 3, 2024 član Spooky14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 274 Napisano Octobar 3, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kontaktiraj @Blaza ima lep ER5 na prodaju a pogledaj i po temama sta je sve na njemu radio . Promenio Octobar 3, 2024 član kockica55 2 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 92 Napisano Octobar 3, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam isto hteo da pitam oko motora, međutim ja sam za A položio pre 20 godina, tako da prvi ozbiljniji motor nije isti za svakoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, kockica55 said: Kolega kontaktiraj @Blaza ima lep ER5 na prodaju a pogledaj i po temama sta je sve na njemu radio . Hvala, evo sad sam pogledao. Čovek ima dva kawasakija, oba lepa. Jedino što je meni Beograd daleko pa nemam čime da prevezem motor jer još uvek nisam položio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze visina 185 cm na ER5. Nazalost. Moras da skupis jos 500e i da kupis Yamahu Diversion 900. To je i pravi i ozbiljan motor. Stariji, ali za te pare vise nego odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Pingvin37 said: Ne moze visina 185 cm na ER5. Nazalost. Moras da skupis jos 500e i da kupis Yamahu Diversion 900. To je i pravi i ozbiljan motor. Stariji, ali za te pare vise nego odlican. E to je meni bitno. Da motor bude usklađen sa mojom visinom, nema veze i ako je stariji. Još 500 evra bih mogao da dodam do nove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Octobar 4, 2024 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar diverziju 900 koje bi se odrekao nije po oglasima, i tu je oko budžeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Spooky14 je napisao: E to je meni bitno. Da motor bude usklađen sa mojom visinom, nema veze i ako je stariji. Još 500 evra bih mogao da dodam do nove godine. Samo Yamaha XJ 900 Diversion i nema greske, na tvoju visinu. Napisacu ti ja u poruci na sta da obratis paznju kod tog modela kad budes gledao motor i to je to. Motor je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je Yamaha Fazer 600 u odnosu na Diversion 900? Na slikama deluju slično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7565 Napisano Octobar 4, 2024 (promenjeno) Drug član, 3124 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Spooky14 said: A kakva je Yamaha Fazer 600 u odnosu na Diversion 900? Na slikama deluju slično. Onako, ali s njom tuda ne može ovuda. Promenio Octobar 4, 2024 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
friziderdzija 31 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Продајем ја мој ХТ....додуше за подоста више пара... то ти је одличан мотор да "испечеш занат". Иде где год нанишаниш, вози се усправно, 185 за њега права висина, поуздана справа...пут, блато...не бира... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, friziderdzija said: Продајем ја мој ХТ....додуше за подоста више пара... то ти је одличан мотор да "испечеш занат". Иде где год нанишаниш, вози се усправно, 185 за њега права висина, поуздана справа...пут, блато...не бира... Hvala, ali na žalost budžet je ograničen. Možda za neku godinu budem imao više mogućnosti, ali za sada je ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4255 Napisano Octobar 4, 2024 Drug član, 482 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Pingvin37 je napisao: Ne moze visina 185 cm na ER5. Nazalost. Moras da skupis jos 500e i da kupis Yamahu Diversion 900. To je i pravi i ozbiljan motor. Stariji, ali za te pare vise nego odlican. Ja vozio Suzu gs pa nista nije falilo(115kg). To da ce mu biti mali je glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cale xx 27 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS 500 Kawa KLE 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 42 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam vozio kle 500 nije loš motor skoro da je ušao u legendu sit sam se navozao uz jako malo intervencija uz dužno poštovanje prema suzukiju gs 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Octobar 4, 2024 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 6 godina vozio ER5 sa 190cm i 110kg. Doduše tad sam bio u ranim dvadesetim i napucan maks. Gde je frka dignem ga i prenesem kao Tomosa Šalu na stranu, meni su kolena bila problem ali sam uz pauzice, tamo ovamo, stizao do mora, planina, gde god. Svakako, KLE500, Freewind 650, Dominator 650, Stafi F650GS, ako nađeš u ok stanju što da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 42 Napisano Octobar 4, 2024 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali po mom mošljenju mogao bi ti za te pare koje imaš da nađeš osolidnog trans alpa nije loš ni za grad a možeš i neki of rod sa njim da probaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Octobar 4, 2024 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2024. at 22:20, Spooky14 je napisao: Zanimaju me naked, touring, kruzeri, bitno mi je da se sedi uspravno ili skoro uspravno. Ne znam da li te interesuje Vulkan, kruzer ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Octobar 15, 2024 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na preporukama. Kupio sam Kawasaki EN500 koji mi je ponuđen ovde. Sada je samo ostalo da završim započeto i položim za A. Hvala Blaži i Draženu, veoma dobri ljudi. Blaža mi je maksimalno izašao u susret i pomogao koliko je mogao. Pozdrav za nove prijatelje u Beogradu. Promenio Octobar 15, 2024 član Spooky14 22 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 142 Napisano Octobar 16, 2024 U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Octobar 16, 2024 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste zadovoljni ! Mogao bi da podeliš "događaj" kako smo ga utovarili, i koju smo sreću imali... Bolje ti, nego ja ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4085 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1024 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 10. 2024. at 8:35, Gost je napisao: Samo Yamaha XJ 900 Diversion i nema greske, na tvoju visinu. Napisacu ti ja u poruci na sta da obratis paznju kod tog modela kad budes gledao motor i to je to. Motor je odlican. Napiši ovde, da znamo i mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Octobar 16, 2024 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Atorn je napisao: Napiši ovde, da znamo i mi. Pa, valjda si ti naučio do sada ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10636 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On je odmah krenuo od drugog motora! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4085 Napisano Octobar 16, 2024 Drug član, 1024 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Blaza je napisao: Pa, valjda si ti naučio do sada ... Delimično 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...