godovic 959 Napisano Octobar 3, 2024 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili radije bi da menjam za neke koje odgovaraju mom transalpu XL750. Zamena moguca i za druga moto oprema za taj motor uz moju doplatu. Cena 100e 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 362 Napisano Octobar 3, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija da se pogledaju negde zbog dimenzija i montaze? Ja sam zainteresovan. Promenio Octobar 3, 2024 član OgiBG 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2045 Napisano Octobar 3, 2024 Drug član, 1297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da potvrdim da su odlični i da pašu na Versys 650 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 959 Napisano Octobar 29, 2024 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 827 Napisano Februar 27 Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sa setom za montazu ili to je posebno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 959 Napisano Februar 27 (promenjeno) Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa.. Mogu da se pogledaju u BGD-u. Promenio Februar 27 član godovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 827 Napisano Februar 27 (promenjeno) Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da su ovde u Skoplju. Nista onda. Promenio Februar 27 član Petre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...