Predator016 1127 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moje dve moto jakne, veoma malo nošene, kao nove. Obe su za hladnije vreme, veličine XL, plavo crna je deblja, više zimska, a crna je malo tanja, ali opet, nije letnja. Protektirane su, od goretex materijala, podesive u struku, za osobu od oko 175-185 cm visine. Ja sam 175/70 i obe su mi pomalo velike. Reisa Cordura je 5000 din Ima sve protektore (Leđa, ramena, laktovi) Druga jakna je malo duži model, strukirana, malo je tanja i nema leđni protektor, ali ima mesto za njega. Cena je 4000 din Naravno, za kolege može dogovor oko cene. Jakne su u Leskovcu, a mogu ih slati i kurirskom službom, nije problem.. Ne nosim ih uopšte, šteta da mi stoje bezveze, a sad je pravo vreme za njih... Kontakt može ovde, pp ili na tel 064/8656988 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 611 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ovu plavu da obuče neko od 100 kg i da li ima zimsku postavu Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1127 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Plava je prodata kolegi, na tapetu je još samo crna Promenio Octobar 1 član Predator016 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1127 Napisano Octobar 2 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I crna je prodata, zatvaramo prodavnicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...