X3M 26 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem da moze i zamena za veceg STRANCA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno...zamena za veci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo neko vreme na forumu,samo da napomenem da je oglas jos uvek aktuelan,moze i ZAMENA ZA VECI UZ MOJU DOPLATU... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko nema nista ni za zamenu??? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza skocila na skoro 8000km a napominjem da cena nije fiksna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Cena pala na 1300e,toliko motora za kupiti a nikako da prodam ovaj moj ,moze i zamena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slicica: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je danas registrovan na moje ime,znaci registracija istice 21.05.2010. a cena i dalje ISTA,1300e ili zamena... P.S.Motor ce biti u Sapcu na skupu sada u subotu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 1300e ili zamena za veci uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo 1300e: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za veci uz moju doplatu ili zamena za 1300e ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan pffffff...jos uvek aktuelno... :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek na prodaju,moze i zamena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ovaj oglas video pre mesec i po... Kupih Apriliu 125RS i prezadovoljan sam... Koliko izvlaci tvoja zverkica? Ovaj moj 170!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan ne izvlaci 170 sigurno,ali nekih 150 moze 100% mada sam ga ja najvise vozio 130,jbg nikad mi nije trebalo vise,a nisam neki zaludjenik za brzinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug ima istog takvog NSR-a kao ti sto prodajes, njegov ide oko 160km/h. Toliko uglavnom idu bez blokada, sa blokadama do nekih 130km/h kao moj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je to...o tome vam pricam...moj ima blokade,sve je fabricko,nikad nista nije dirano... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Oglas jos aktuelan,moze i zamena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!Kljuc! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...