drmilan_ 5484 Napisano Septembar 21 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi pomoc beogradjana ili onih koji znaju gde mi je najpovoljnije na aerodromu da ostavim auto 4 dana? I generalno kako se krecu cifre parkinga u globalu Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8071 Napisano Septembar 21 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Milane, ja godinama koristim usluge Sky parking aerodroma: Aerodrom Parking Beograd Najpovoljnije | Nikola Tesla privatni parking I Sky parking SKYPARKINGAERODROM.RS Aerodrom parking Beograd u organizaciji Sky parkinga ima garantovano najpovoljnije cene... Poslednji put polovinom avgusta ove godine - 10 dana je koštalo 4500 dinara. Detaljnije imaš na linku. Ono što je mene vezalo za njih je što nijednom nisu nešto za*ebali a što mi je važno jer su to uvek neki čarter letovi u vreme kada samo vampiri ne spavaju, a ja s' malom decom i gomilom kofera. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Septembar 21 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto mi je trebalo, vidim okolo brdo parkinga i znam da ima nego neki proveren da bude. Svakako bi trebao savez da plati parking al opet gledam da ne bude da ih derem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1328 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Aero park 011, na kružnom toku ka Ledinama, sjajni momci, uslužni. Oko 600 dinara jedan dan, izdaju uredno račune, možeš i rezervisati unapred. Odvezu te do terminala, i vrate kad se vraćaš. Znam da za više dana možeš i da se dogovoriš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Septembar 21 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Parking lot Ja ih koristim par godina, bez greške, za svaku preporuku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 936 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim zvaničan parking od Aerodroma, zove se Tesla, oznaka parkinga p11. Cena dnevnog parkiranja je 500. dinara. Saobraća njihov besplatan autobus. Polasci su mu na 10. minuta, a u periodu od 23h do 04h na 20. minuta. Ima 1.500. parking mesta i ne mora ništa da se najavljuje. Autobus te doveze tačno na odlaske, a kad se vraćaš stanica je tačno na dolascima. Lokacijski je možda među daljima, s tim da mislim da to uopšte nije neka bitna stavka, svaki te doveze za 4, 5 minuta. Evo ga link: P11 Parking Tesla | Aerodrom Nikola Tesla Beograd https://beg.aero/lat/parking_i_prilaz/parking_i_prilaz/parking/p11-parking-tesla Drugar radi na aerodromu, svi zaposleni tu parkiraju, može da se plati karticom, fino izgleda i prostrano je, nikada niko od njegovih kolega nije imao problem. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Septembar 21 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod parkinga, imam ja pitanje vezano za avion Jel nosi neko kacigu u avion? Planiram ručni prtljag (Kipsta ranac koji je tačno u tim dimenzijama 55*20*40 okvirno). Plus je dozvoljena lična torba, do 4 kg,nema ograničenja dimenzija, pa mi je plan da ta lična torbica bude ranac za kacigu.Moto jaknu oblačim na sebe da mi ne zauzima ceo prtljag. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Treba da moze, vidjao sam ljude kako nose kacige u avion ( ne na glavi ). Lufthansa, Air Serbia. Nisam siguran za lowcost Wizz itdSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam vec u nekoj temi o kacigi u avionu, ja sam nosio kacigu u ruci u onoj torbici za kacige i imao poseban ručni prtljag. Uglavnom nisam imao nikakvih problema niti me je neko uopšte pitao nešto u vezi kacige… putovao sam sa Wizz Promenio Septembar 21 član bobangsxr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, drmilan_ je napisao: Potrebna mi pomoc beogradjana ili onih koji znaju gde mi je najpovoljnije na aerodromu da ostavim auto 4 dana? I generalno kako se krecu cifre parkinga u globalu Hvala 4 kalendarska dana 2100 na aerodrom parking. https://www.aerodromparking.com/ u toj ceni je i transfer u odlasku i dolasku. Promenio Septembar 21 član Mugos 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Septembar 21 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam vec u nekoj temi o kacigi u avionu, ja sam nosio kacigu u ruci u onoj torbici za kacige i imao poseban ručni prtljag. Uglavnom nisam imao nikakvih problema niti me je neko uopšte pitao nešto u vezi kacige… putovao sam sa Wizz Ja sam prvobitno planirao da je nosim na ruci (kao žene torbicu). Onda sam pročitao na Air Serbia da ručni prtljag može (u dimenzijama koje sam prethodno naveo i 8kg) a ovaj dodatni do 4kg (manji ranac) ali nisu navedene dimenzije. Pošto sam uz kacigu dobio raanac za kacigu, mislio sam u taj ranac da je spakujem i veliki ranac iz Dekatlona kao ručni prtljag. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11628 Napisano Septembar 22 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan AS parking, godinama već nikakvih problema, mozes da biras hoćes nadstresnicu ili pod nebom i ista je cena ,odvezu, dočekaju,bez greske. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...