Mr_Wolf 2190 Napisano Subota u 18:13 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Teško, imaš dosta snimaka dronovima u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4328 Napisano Subota u 18:30 Nemanja Stojanović, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Digao sam i ja Air 3S i još neko pored mene je terao Avatu 2. Ne verujem da su ometali, otišao sam prilično visoko. @Mr_Wolf ako hoćeš možemo da odemo po danu da dignemo moj dron pa da gledamo odozgo gde je mogao da ode Neo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11320 Napisano Subota u 18:36 (promenjeno) Ne silazi, 2297 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze :Find my drone?U DjI aplikaciji? Leteo si sa kontrolerom?RTH? Promenio Subota u 18:39 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2190 Napisano Subota u 18:45 (promenjeno) Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Skittles je napisao: Digao sam i ja Air 3S i još neko pored mene je terao Avatu 2. Ne verujem da su ometali, otišao sam prilično visoko. @Mr_Wolf ako hoćeš možemo da odemo po danu da dignemo moj dron pa da gledamo odozgo gde je mogao da ode Neo? Hvala ti, sada sam podneo slučaj DJI-ju kroz flyaway aplikaciju, videću šta će reći. Nisam tražio po Golsvordijevoj odmah, ja sam išao uz Hadži Đerinu, misleći da je u neko od dvorišta tu upao. @cezarpa Verovatno je na Golsvordijevoj 34 Ovo je bio zadnji let Dok sam pokušavao da ga vratim je izgubio signal, a posle ga nije uhvatio kada sam peške tražio, tako da mi je RTH bio beskoristan. Promenio Subota u 18:48 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11320 Napisano Subota u 18:53 Ne silazi, 2297 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Tu je negde u krugu 10m. Moj je jednom izgubio satelite,Vratio sam ga po kameri.Jedva je sleteo,kao pijan je bio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2190 Napisano Subota u 18:59 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pričam sa ženom, sada ćemo da sednemo u kola da odemo da se promuvamo. Ostaviću i poruku ako je nekome uleteo na terasu da me pozove. Opet, sa druge strane, to kada se nakrivio pod 90°, kada sam ga definitivno izgubio, je preletao zgradu. Ako je tada ostao bez kontrole, tresnuo je sa 20ak metara visine. Mada piše da je na 19 metara poslednje GPS javljanje. Možda je i na krovu. Ostaviću poruku, pa šta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6600 Napisano Subota u 20:04 Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas kad si ga pustao i bas sam pomislio kako se cudno ponasa, bio je na maloj visini blizu spomenika u ruzveltovoj. i ja sam danas malo probao svoj mini 4k, nisam smeo puno da se igram, jos nisam uvezbao, tek druga voznja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11320 Napisano Subota u 20:18 (promenjeno) Ne silazi, 2297 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na Youtube kazu da su gps antene postavljene na nezgodno mesto.Bilo je slucajeva da zakovrnu i padnu.rizik postoji.Na Dji mini 1 i 3 nisam imao nikakve probleme.Ni na Potensic Atom 4k.Samo na Neo ,ali posle kalibracije IMU,nije bilo problema. Ako si mislio na promenu drona ,pravo vreme. Inace imas samo dron za 165e na KP.Posto imas vec combo. Promenio Nedelja u 09:42 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2190 Napisano juče u 11:06 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam solidno zabavnu, ali za sada potpuno beskorisnu, diskusiju sa DJI supportom oko toga kako mi je nestao dron. Ispostavilo se da je video poslednjeg leta sačuvan u kešu, pa ga, zabave radi, delim i sa vama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1596 Napisano juče u 13:22 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da se u jednom trenutku nagnuo, tj. da je izgubio stabilizaciju, ispao iz horizontalnog položaja i krenuo u stranu. Ti si pokušao da ga ispraviš, ali ga je to samo zarotiralo. Fabrička greška, rekao bih... ali ćeš teško to izgurati sa Dji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4328 Napisano juče u 13:24 Nemanja Stojanović, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad se nađu ovako dva gospodina... Vuče, da li si ga tražio po krovovima drugim dronom? Moja ponuda stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11320 Napisano juče u 13:47 Ne silazi, 2297 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj na krovu one zgrade u Golsvortijevoj.Mada nocas je bila kisa to nije bas dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2190 Napisano juče u 13:51 (promenjeno) Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skittles je napisao: Kad se nađu ovako dva gospodina... Vuče, da li si ga tražio po krovovima drugim dronom? Moja ponuda stoji. Nisam, obišao sam okolne zgrade i prodavnice, podelio i polepio kontakt informacije ako ga je neko našao. Hvala ti na ponudi, zaista cenim, ali računam da pogotovo na Vračaru možemo da upadnemo u probleme zbog takve pretrage, pa sam jednostavno zaključio da nije vredno. A da, vrlo blizu u Hadži Đerinoj mi živi bivša devojka. Nisam ni razmišljao o tome dok nisam prošao pored njenog ulaza tražeći odbegli dron. Zamisli da nas vidi kako snimamo u blizini njene zgrade Promenio juče u 15:59 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2190 Napisano juče u 13:52 (promenjeno) Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, MrD je napisao: Deluje da se u jednom trenutku nagnuo, tj. da je izgubio stabilizaciju, ispao iz horizontalnog položaja i krenuo u stranu. Ti si pokušao da ga ispraviš, ali ga je to samo zarotiralo. Fabrička greška, rekao bih... ali ćeš teško to izgurati sa Dji. Faktički od prve sekunde ovog snimka je već bio van kontrole. Sve vreme sam se trudio da ga vratim u vinklu. Promenio juče u 13:53 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...