Jump to content

Moto Zajednica

DJI Neo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000sx
pre 5 minuta, demo0007 je napisao:

@Xnikolax Da nemas mozda iphone?

Mislim da sam za tu aplikaciju procitao da moze da se namesti i to pracenje, ali ne i na Androidu

Jok, u pitanju je Sansung S21. Sad sam promenio fon pa tek treba da vidim da li radi i na Samsungu fold 6.

Inace klip.je napravljen sa manje od 2h iskustva upravljanja dronom i nula iskustva sa editovanjem, tako da to objasnjava kvalitet :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1851 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Zanimljivo je da na oficijalnom dji.com sajtu mini 4k uopste ne postoji.

Na appstore kad se klikne na dji fly aplikaciju pise sa kojim dronovima je kompatibilna i tu nema mini 4k a pre 3 nedelje je update-ovama aplikacija

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

@Xnikolax super je ispao klip 😃

@Sharky - Alex Zanimljivo, a čudno mi je da i za dron koji je izbacen pre 7,8 meseci, jedva vidim po sajtovima bateriju, ili ima za mini2 itd.

Bas mi nisu jasni, da maltene gase proizvod koji je skoro izasao. Podrska 0.

Msm ok je da izbacis novo i forsiras to, konkretno flip koji najavljuju, ali nije ok da korisnicima tvojih prethodnih verzija pogasis sve..

Jos samo treba da izbaci aplikacija, i kaze nemoguca konekcija i da ga bacimo 🤣

Nece..ali nisu bas tačni po ovome..

Za spajanje klipova, dodavanje muzike i tako nekih efekata,preporuka za lightcut sa google play store-a

Bas me zanima kako si uspeo ova pracenja i sve? @Xnikolax

Gde god da sam sada guglao, pise da mini 4k nikako ne moze sa tim 3rd party app poput litchi, jer je praktično zaključan 

Promenio član demo0007

• Nemanja Stojanović, 1418 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT
10 hours ago, Gile said:

@Skittles Poduci nas malo oko obrade snimaka, kako, sa cime, kako posle to kompresovati na neki podnosljiv kapacitet? Svaki savet je dobro dosao.

Ja se inače bavim snimanjem, što kažu od toga leba jedem.

Tako da moj workflow teško da je idealan za hobi upotrebu.

Snimam sve u D-Log M, koji posle toga zahteva kolor korekciju, koja je nauka za sebe.

Za samu montažu koristim FinalCutProX, koji je možda jedan od najlakših profi za skapirati ali opet treba znati montirati i treba komp.
O montaži na telefonu nemam pojma.

Možda najbolji savet koji mogu da vam dam, počevši od @Xnikolax je da koristite samo delove pokreta koji su u jednom smeru, i koji su motivisani.

Na primer dron ide napred kao u njegovom videu negde oko 40 i nešto sekundi, i onda stane, treba seći taj kadar pre nego što dron stane.

Samo glatko i raznovrsno.

Takođe Nikola ne znam da li je Mini2 inače ovako kriv ili samo tvoj, ali ode ti horizont jedno barem 2-3 stepena.

Ispravi to u montaži, rotacija i blagi zum (5-10%) samo da nestanu crni ćoškovi.

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 2331 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 15 minuta, Skittles je napisao:

Snimam sve u D-Log M, koji posle toga zahteva kolor korekciju, koja je nauka za sebe.

Za samu montažu koristim FinalCutProX, koji je možda jedan od najlakših profi za skapirati ali opet treba znati montirati i treba komp.

Možda najbolji savet koji mogu da vam dam, počevši od @Xnikolax je da koristite samo delove pokreta koji su u jednom smeru, i koji su motivisani.

Na primer dron ide napred kao u njegovom videu negde oko 40 i nešto sekundi, i onda stane, treba seći taj kadar pre nego što dron stane.

Takođe Nikola ne znam da li je Mini2 inače ovako kriv ili samo tvoj, ali ode ti horizont jedno barem 2-3 stepena.

Ispravi to u montaži, rotacija i blagi zum (5-10%) samo da nestanu crni ćoškovi.

Al se čovek za...bao kad je tebi pitanje postavio! :lol3:

• Haha 3

• Drug član, 880 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83
Pre 2 sati, mick je napisao:

Al se čovek za...bao kad je tebi pitanje postavio! :lol3:

Gile, popij pivo, iskuliraj...

• Haha 1

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000sx
Pre 4 sati, Skittles je napisao:

Hvala za savet. Počeo sam malo više da obraćam pažnju na te pokrete u kadrovima. Što se tiče nagnutog kadra, pre toga je dron pao u pesak jer sam pokušao da upravljam njime i hodam ispred njega... nakon ponovne kalibracije vratio se u normalu. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja