Bokam 51 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skuter koji sam proslu zimu i prolece sredjivao za sezonu i sad naravno zelim veci i jaci jbg. Uradjeno od a do s sve na njemu, ako samo saberem delove i motor bez ruku i muka izadje mnogo vise od cene koju sam stavio. https://www.polovniautomobili.com/motori/24839351/peugeot-vivacity 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena, moze blaga korekcija da vlasnik registruje na svoje ime moped. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 550e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Octobar 2 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo uopšte nije loše...čak izgleda pristojno. Prava stvar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem al slab odziv .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6034 Napisano Octobar 3 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je simpatičan. Samo mi nije jasno što nisi, pored sveg truda, sredio i ovo na slici. Baš odudara od skroz lepog motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Octobar 3 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tu ide fabricka maska i kuciste filtera vazduha. Mnogo promeni izgled motora. Generalno je super, ko zeli da se vozi jeftino dobra prilika. Edit: izvinjavam se nisam video sliku u oglasu gde je uslikano baš to o čemu pričam. Promenio Octobar 3 član Zlatko LA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Dekna je ostala jer vise nisam imao vremena i zivaca kao i nogare da se skinu peskare i plastificiraju, odudara bas bas al sam zurio da se vozam. Oduzilo se sredjivanje i ostalo nesto i za ovu zimu (rep da isecem takodje), svakako nije bilo u planu da se prodaje. Sledece nedelje ide na reg pa cemo dalje .... Promenio Octobar 4 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6034 Napisano Octobar 4 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer i kurbla su problem. Dekl je đene-đene. I štender, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se ne proda imam sta da radim jos na njemu do proleca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 9 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Masina registrovana danas do 13.10.2025. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 550e fix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...