Suzi 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja da se prijavim, nekollicinu vas znam sa voznji. Trenutno se vozim kao Joskina suvozacica, ali nameravam da kupim sebi motor. To mi je zivotni san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja da se prijavim, nekollicinu vas znam sa voznji. Trenutno se vozim kao Joskina suvozacica, ali nameravam da kupim sebi motor. To mi je zivotni san. mi smo izgleda najnoviji!!!!pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 6, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Zuza! Veliki pozdrav od Melinde i Petera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Suzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla gospođo elektroničarka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Februar 6, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 492 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zuza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Suzi. Sto da kupujes sebi, otmi od Joske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 6, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Suzi. Sto da kupujes sebi, otmi od Joske E,ne moze!Ne dam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...kao da će da te pita... ;D Samo ćuti i otima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 22 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: BG Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Suzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zuza, dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1164 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla. Želim ti da što pre ostvariš svoj san, pa da kao i mi vozite u paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Februar 6, 2009 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Suzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 7, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan veeeliki dupli pozdrav od one dvojice koji su cesto u tvom kadru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Zuzu ! Ako bude neke voznje, obavezno ponesi tvoj specijalitet, jos ga se secam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzi 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima,na dobrodoslici.Ja bi otela od Joske motor ali tezak mi je,a ovako ce biti interesantnije,jos i kad ga obidjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...