gixxer 388 Napisano Septembar 10, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Original Kawasaki bocni koferi , najbolji model ikada napravljen Vrlo prakticna i brza montaza i demontaza na klik na suvozacke rukohvate, nije potrebno kupovati posebno nosac za njih Za modele : Z1000SX i Versys 1000,poslednji model Versys 650, a i za druge koji imaju isti sistem prihvatanja Nisu lomljeni , vareni, farbani , niti bilo sta slicno Imaju kljuc za zakljucavanje Veoma retko se pojave u prodaji , eto prilike za one koji traze da ih kupe Moguce je slanje o Vasem trodku, ili licno preuzimanje bocni koferi Z1000SX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM bocni koferi Z1000SX, za: Kawasaki, Motocikli delovi i oprema, Torbe i koferi, Touring, Ada. Cena 470 € - Polovni Automobili Promenio Septembar 10, 2024 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Septembar 15, 2024 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Novi su oko 1200 Eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3536 Napisano Septembar 15, 2024 Drug član, 846 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link u Versys temu. Mozda je nekome promakla tema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Septembar 15, 2024 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Molim posalji mi link teme ,unapred hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3536 Napisano Septembar 15, 2024 Drug član, 846 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Prosle 2 godine sam proveo trazeci ove kofere za malog Versysa. Ili ih nije bilo ili je cena bila 100e niza od novih. Nalazio sam par puta u Holandiji posebno levi ili desni i uvek je bio izguljen, bez ključa ili nešto treće, a sa cenom u rangu 150-200e plus postarina u Holandiji i transport do Srbije. U medjuvremenu sam prodao malog Versysa i kupio velikog sa SE paketom i svom dodatnom opremom sem Akrapovica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Septembar 15, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse hvala ,Mislim da je cena vise nego prihvatljiva ,a stanje je odlicno i dajem i kljuc uz njih Promenio Septembar 15, 2024 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3536 Napisano Septembar 15, 2024 Drug član, 846 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Septembar 24, 2024 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...