Gordak985 2459 Napisano Septembar 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, uhvatili me crvi, verovatno me neće dugo držati ali eto, reših da uzmem novo te Honda ide na prodaju, verovatno ću je brzo povući, da ne bude posle iznenađenja, zašto si odustao i tako to :-) Motor uzet u aprilu od @Djeronimo sa 90.000 na satu, sad je nešto ispod 95.000. Štucnuo nije. Po preuzimanju urađen mali servis, filteri ulja i vazduha, ulje i zamenje svećice, Denso iridijumske. Istovremeno su zamenjeni konusni ležajevi vrata volana. Stavljeni su valjkasti koji imaju mnogo veći vek trajanja od kugličastih. Pre možda 2000 zamenjeni lanac (zlatni) i lančanici, komplet RK, kupljeni u Motolandu. Stavljene nove ručice kočnice i kvačila, podešavajuće, kojima se i dužina podešava. Originalne dajem uz motor. Produžetak prednjeg blatobrana. Povišeni vizir rađen kod Ivana, dajem i kraći uz motor. Stavljeni "frejm slajderi" kvalitetniji sa AliExpress-a. Uz motor ide veliki kofer koji sam dobio uz motor, kofer koji je trenutno na njemu ne ide uz motor. USB A utičnica koja je ujedno i Voltmetar. Na njemu je trenutno Scottoiler ali on se skida jer je dobijen na poklon. U farovima su LED sijalice dugog i kratkog svetla, kao i pozicije, po želji menjam za standardne. Nisu rađene prepravke. Motor ima tragova korišćenja, nije nov iz fabrike. Biće aktuelne slike večeras ili sutra. Za sad, idu slike sa vožnji. Cena za forum 3.300evra fiksno. Na komercijalne oglase neće ići ovom prilikom. Sent from my 2107113SG using Tapatalk 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iz galerije...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gume su Michelin Road 5, ovo im je zadnja sezona, imaju još mesa ali možda 1-1.5 mm do graničnika. Drže odlično i dalje. Uz motor dajem dobre, skoro nove, polovne Bridgestone Battle Wing 501 i 502 gume kupljene ovde na forumu, čekaju ugradnju, nikako da dođe na red. Po želji kupca mogu gratis da odradim mali servis da primopredaja bude sedi vozi što kažu ovi po oglasima.Prednje pločice nove TWR sinter, zadnje će biti za zamenu uskoro.Registrovan pre manje od dva meseca.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da đavo mira, morao do prve pumpe po sveže fotkeSent from my SM-S911B using Tapatalk 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 6 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo srušim sebi oglas... Na poslednjoj slici je privremeni "buzz killer" koji tako dobro radi da stoji već dva meseca tako, čeka lepše rešenje Sent from my SM-S911B using Tapatalk Promenio Septembar 6 član Gordak985 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Septembar 6 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa slike je dokaz kolicine paznje koju Honda u konstrukciji koristi. Odlivak na dekli od punog materijala koji i sa unutrasnje strane ima ojacanje. Drugar je oborio svoju Hondu vise puta (imao i pad u voznji. u pokretu znaci), sa desne strane udara teg guvernala i ova izbocina na dekli, sa leve strane nozica glavnog stendera i opet teg guvernala. U oba obaranja auspusi ostali netaknuti Sretnu prodaju zelim 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano Septembar 6 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudski opisano sve, svaka čast! Srećna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano Septembar 6 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na oglasu, ovako uslikano može i online plaćanje i da ne brineš. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece pogresiti ko kupi ovaj motor, presao sam 40k kilometara sa njim po dobrom delu Evrope bez ikakvih problema, samo redovno menjao ulje i potrosni materijal. One ogrebotine po rukohvatima su od mog brzopletog montiranja gurtni, termosa i raznih gluposti. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Septembar 6 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni estetika nije jača strana...važno da je tehnički ispravan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1377 Napisano Septembar 6 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni estetika nije jača strana ..... ali zato volim kad mi je motor lep. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Septembar 6 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Što se motor manje vozi to se više licka.. Kad krene čovek da putuje i da što više uživa u vožnjama, pomiri se sa tim da će da ga grebe gurtna, tank torba.. Ne uzbuđuju me te gluposti.. 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece pogresiti ko kupi ovaj motor, presao sam 40k kilometara sa njim po dobrom delu Evrope bez ikakvih problema, samo redovno menjao ulje i potrosni materijal. One ogrebotine po rukohvatima su od mog brzopletog montiranja gurtni, termosa i raznih gluposti. Kofer sa slike dolazi uz motor. Taj kofer je video više sveta od mene u zadnje tri godine :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1508 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Drug član, 840 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2024. at 17:07, Andrej_Hotstepper je napisao: Što se motor manje vozi to se više licka.. Kad krene čovek da putuje i da što više uživa u vožnjama, pomiri se sa tim da će da ga grebe gurtna, tank torba.. Ne uzbuđuju me te gluposti.. Tako je. Prvo sto primetim na nekom novom bajkeru kog sretnem ili upoznam su kilometri na njemu. I na njegovom motoru. To ne moze da se odglumi niti isfolira. Vidi se ko "ne silazi" sa motora, a ko je ulickan krenuo samo na kafu, bilo do grada ili do Zlartibora. Treba li reci sa sva tri kofera nakacena na motor? Promenio Septembar 8 član Gile 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Septembar 8 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ali kada se kupuje sta se pre bira? Ulickano i malo vozeno ili izvozano i zapostavljeno? Meni smeta da vozim motor koji je sav polomljen pa i neka radi kao sat. 9 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1508 Napisano Septembar 8 Drug član, 840 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Samo od babe sa reumom sto nije mogla da zavrne gas do kraja. Ili od ovih sto poziraju u ustirkanoj opremi. Ne od ovih sto su stigli iz Moldavije, a jos motor nisu ni oprali - doduse zbog nestasica vode. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Septembar 8 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: ...ali kada se kupuje sta se pre bira? Ulickano i malo vozeno ili izvozano i zapostavljeno? Meni smeta da vozim motor koji je sav polomljen pa i neka radi kao sat. Ima ulickanih motora koji su čisti i mirišljavi i a krš krš teški. Ja lično ne delim mišljenje i standarde sa mnogima šta znači održavanje motora. Čist primer, moj versys je od prošle godine od kad je kod mene dva puta opran, prvi put kad je kupljen, i drugi put pre 2 meseca kad me uhvatilo ludilo da ga prodam. Inače, nisam pobornik pranja pogotovo ne na perionicama - razloge znaš. Ali zato - čim sam uzeo motor, odma servis i štelovanje ventila, pranje sistema goriva, sve potrošno novo, sajle, pločice, tečnosti, ležajevi, lanac i lančanici, gume, akumulator... To što je prljav i od insekata, to mu daje moJo.. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Septembar 8 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne sporim niciji izbor i prohteve, to se valjda podrazumeva... Svoje sam razmisljanje izneo ( ono jes" da me niko nista pitao nije ). Stvarno volim kada je sve na mestu a opet, jeste i istina da onaj ko putuje i koga raaaazni vremenski uslovi dohvate taj mora da nosi neki trag, i na sebi ( u vidu secanja i iskustva) i na masini po koji oziljak! Stoji to 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Septembar 11 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Očekivano, crvi prošli. Motor je i dalje na prodaju, ali teoretski, znači da se slože kockice. Ako nekoga bude zanimalo, slobodno neka piše ovde ili pm, neću zaključavati oglas za sad. Otpakovan jutros posle par dana spavanja, natankan do čepa i idemo dalje.Motor se vozi svaki dan kad nije potop ili sneg, vidimo se na drumu drugari!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...