stari roker 4282 Napisano Septembar 5, 2024 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah na netu da se za 2025. godinu planira vracanje Českog i Mađarskog Gp-ja u kalendar. Najzad! Mozda nisu najatraktivnije staze, ali nama svakako najbliže i najpristupacnije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Septembar 5, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I imaju duh automotodroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5481 Napisano Septembar 5, 2024 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, stari roker je napisao: Pročitah na netu da se za 2025. godinu planira vracanje Českog i Mađarskog Gp-ja u kalendar. Najzad! Mozda nisu najatraktivnije staze, ali nama svakako najbliže i najpristupacnije. Brno se 100% vraća, potpisan ugovor do 2029. godine. Abraham senior nije više vlasnik, promenila se vlasnička struktura. Država podržala malo sa parama, novi vlasnik će presvući asfalt i doraditi šta treba i dogodine zabava u Češkoj. Za Mađarsku još nije potvrđeno. Ove godine je trebao Balaton da debituje u WSBK pa se nešto izjalovilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 6, 2024 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Brno nije atraktivna staza? Pa to mi je najdraža iz kalendara bila. Ihaaaaaa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano Septembar 7, 2024 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, mixa said: Brno nije atraktivna staza? Pa to mi je najdraža iz kalendara bila. Ihaaaaaa. I ja sam se zagrcnuo kad sam pročitao izjavu. Šalio se, sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Septembar 7, 2024 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2024. at 10:07, mixa je napisao: Brno nije atraktivna staza? Pa to mi je najdraža iz kalendara bila. Ihaaaaaa. Ma zajebavam! Nego debeli prsti pa nisam nabo smajli onaj zabezeknuti, a posle nema popravke. Nego, jedva čekam datume, pa da pišem godišnji!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Septembar 19, 2024 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Izašlo mi na fb više puta da se Balaton park vozi dogodine. Sad sam na YouTube gledao neke snimke sa staze. Nije mi bas jasno odakle da se gleda osim sa tribina s obzirom da je sve oko staze ravno kao tepsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano Septembar 20, 2024 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima par malih brdašaca (veštačkih, više su humke u pitanju) može da se vidi prvi back straight 5,6 i 7 krivina pa onda ide drugi back straight i pored njega ima nasip koji ide skroz do poslednje šikane... Dal će na sve te humke i nasipe da puste gledaoce - nemam pojma. Staza nizašta nije korišćena sem za privatne događaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...