675lt 4 Napisano Septembar 3 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo Evo već treća godina apstinencije od motora. Nakon Tengai, Versysa 650, Ninje 1000sx, vrijeme je ponovno za nešto blaže i mirnije ili možda ne... Imate li vi kakvu preporuku za neki Enduro ili sporttouring, uglavnom 5000 eura, tiha mi je želja bila uvijek afrika750 ali cijena je ta koja me odbija, jer za njenu cijenu dobijem 2 transalp 650 ili cbf1000, bmw r1150gs. U suštini vozio bi se do posla i nazad jedno 30km dnevno, (za ovo je dovoljan i beverly 250) za sada se nema vremena za neke ture i putovanja. Svaki prijedlog je dobro došao... Afrika mi ne izlazi iz glave:))), nadam se da imate dobre argumente da je ne kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 362 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za cbf 1000 prvu generaciju, navozao sam se lepo sa ovim motorom bez problema. Moze da se nadje povoljno, ima ubrizgavanje i ABS, prilicno udoban, lagano se vozi po gradu, jedina mana je po meni zastita od vetra. Ne povlaci ni blizu kao (Ninja) z1000sx ali ni ne zaostaje mnogo za njim na putu u nekoj normalnoj zustroj vozniji. Promenio Septembar 4 član Djeronimo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 5 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2024 at 6:09 PM, 675lt said: tiha mi je želja bila uvijek afrika750 Afrika mi ne izlazi iz glave:))) Zato se kupuje motor koji volis,a ne koji ti treba. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Septembar 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2024 at 6:09 PM, 675lt said: uglavnom 5000 eura, tiha mi je želja bila uvijek afrika750 Mislim da nema šta da razmišljaš, prođe život brzo. Promenio Septembar 5 član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2088 Napisano Septembar 5 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj, ne razmisljaj i vozi se. Ja sam sva tri moja motora kupio preko telefona i interneta bez da sam ikad sjeo na takav model da probam. I nikad se nisam pokajao. Jednostavno to je bilo to sta zelim i naravno nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 100 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
675lt 4 Napisano Septembar 8 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Jučer sam kupio Kawaski kle 500, naletila mi je za bagatelnu cijenu grijeh bi je bilo propustiti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4806 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne vidimo slike - ne verujemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...