max80 2819 Napisano Septembar 2 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, iznenada sam se rastao od vernog ata, pa sada tražim nešto novije. Isključivo Japan. Tracer 7 2020+, Versys 650 2017+, Ninja 2020+ i tome slično. Ako neko ima ili zna nekoga neka ponudi. Za početak mora da ispuni par uslova: - kubikaža do 750ccm - kilometraža do tridesetak hiljada, obavezno barem delom opravdana servisnom knjigom - da je u prvoj boji, sitne ogrebotine mogu da se svare - motore koji su 2000 evra i manje jeftiniji od trenutno novih nisam spreman da platim Poželjno da je registrovan još neko vreme. Od opreme poželjno da ima štender i zadnji kofer ostalo mi nije bitno. Sve navedeno nije zapečaćeno, ali jeste neki okvir. Ako baš ništa ne legne od ovih mladunaca ostajem na 4 cilindra i onda ćemo i menjati uslove. Za sada ovo su početne želje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ја на групи нисам видео ништа од твог изненадног дешавања. Јесам ли шта пропустио? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2819 Napisano Septembar 2 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Vjeko said: Ја на групи нисам видео ништа од твог изненадног дешавања. Јесам ли шта пропустио? Nisi ništa propustio, oglasio pre par dana, zvao me čovek za vikend, došao danas i sve dogovorili. Nisam hteo da predam bez ugovora, tako da u sredu rešavamo sve. Nisam očekivao da će odmah da ode mada je motor odličan i sada gledam da uzmem nešto što pre dok još ima vožnje. Uvek volim prvo ovde da pitam, motor koji sam najduže vozio sam ovde kupio. Ako se oduži kupovina, onda spuštam obrtaje i lagano pazarim preko zime. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2819 Napisano Septembar 5 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je vremenom kupovina postala ozbiljno smaranje, a prodaja motora horor, cilj je bio da nađem nešto što bliže novom, da se delom i pozajmim, kako bih se zaštitio od toga na duži period. I nakon svih iscrpljujućih transakcija u prošlosti i meni se osmehnula sreća. Motor sam prodao u roku od 3 dana, a kupio drugi u roku od 2 dana i to baš model koji mi je bio prvi pik. Motor ispunjava sve što sam naveo u prvom postu i čak mnogo više od toga, po ceni kojoj sam samo mogao da se nadam, zato je moralo odmah da se napada. Malo je reći da sam srećan pa neka tako i ostane. Kupljen kod nas, 20 meseci star, 13.500km, servisna komplet, računi...Dosta opreme, dva izduva, dva vizira... Hvala i kolegi koji je poslao ponudu i želim mu brzu prodaju. Ako prepoznate motor negde ili lepotana koji ga vozi , javite se da se upoznamo i platim pivo. Vidimo se na drumu 29 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9515 Napisano Septembar 6 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7008 Napisano Septembar 6 Drug član, 2960 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Taj prednji kraj mi je fenomenalan. Da se voziš s osmehom, da te svugde odvede i uvek kući vrati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Septembar 6 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin, puno dobrih km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...