Jump to content

Moto Zajednica

Triumph akcija: uz kupljeni motocikl dodatna oprema gratis

Recommended Posts

• Ne silazi, 4816 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Uvoznik za Triumph ima lepu akciju. Uz Tiger Sport 660, Tiger 850 Sport i uz sve verzije Tiger 1200 idu gratis bočni koferi. Uz Daytona 660 idu SKDA nalepnice koji Daytonu pretvaraju u lepe boje.

Da ne dužim, neki detalji su u tekstu. Akcija traje do kraja septembra ili do isteka zaliha.

BJBIKERS.COM

Firma Snow d.o.o zvanični uvoznik za Triumph, trenutno na snazi ima akciju. Uz kupljeni Triumph dobija se gratis vredna dodatna oprema.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 679 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

Jbg, prodaja verovatno ne ide kako su očekivali, pošto je za prosečnog kupca kod nas "Japanac ipak Japanac". Ovo naravno ne znači da ne treba iskoristiti pogodnost ukoliko neko planira kupovinu Tigera ili Daytone, mada u slučaju ovog drugog, ne znam ko bi platio 329 EUR za nalepnice. Ne kod nas nego generalno.

Promenio član Urban Rider
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 4816 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
On 3. 9. 2024. at 17:02, Urban Rider je napisao:

Jbg, prodaja verovatno ne ide kako su očekivali, pošto je za prosečnog kupca kod nas "Japanac ipak Japanac". Ovo naravno ne znači da ne treba iskoristiti pogodnost ukoliko neko planira kupovinu Tigera ili Daytone, mada u slučaju ovog drugog, ne znam ko bi platio 329 EUR za nalepnice. Ne kod nas nego generalno.

Solidno ide prodaja, nije sjajno, ali nije ni loše s obzirom da im je takoreći prva puna godina. Sad je počeo da im radi i servis u BG-u sa odličnim serviserom, tako da očekujem da će sledeće godine biti još više Triumpha na ulicama. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja