misa-pei 6041 Napisano Avgust 24 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ovakav šraf za bočnu plastiku na mojoj Hondi. Miša, 064/1675-894 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko komada za mog Brata? Naravno,na poklon.. Promenio Avgust 27 član orlovi 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Avgust 27 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jedan, Peco. Hvala ti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Po imenu teme sam znao da je sraf za plastiku za Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16589 Napisano Avgust 28 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan DZUZ srafovi. Imao na VFR-u. Oko 6e komad preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 593 Napisano Septembar 5 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Daj adtesu da saljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 1 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim naslov teme, potreban mi je m6 sraf (levi) za deciji trotinet. Kinesko g...., sreca dete nije palo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...